2777
2789
عنوان

مادرشوهرم یه توهین بزرگ کرد .

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 66 پست
بی کلاس خیلی توهینه .؟؟؟ کلاس اولو آخرش چیه .؟؟ فحش ناموسی ندادم که .

خب باید یه جوری محکم جوابنو میداد که دیگه ازین شوخیا نکنی دیگه

اگه شل میگرفت و رو میداد ممکن بود بعدا شوخیای بدتری بکنی

اینجابرنج هندی زیر ۲۵۰ نیست ولی پاکستانی ۲۰۰و۱۸۰ هست بعضیاشم ۲۸۰

اون پاکستانی نیست اونم هندیه درجه پایینشه وگرنه پاکستانی خوب الان ۴۰۰تومنه

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجابرنج هندی زیر ۲۵۰ نیست ولی پاکستانی ۲۰۰و۱۸۰ هست بعضیاشم ۲۸۰

اخه واسه ۵۰ ۶۰ تومن اختلاف این ینی فرقی ندارن با هم

بخدا همشون یکین عزیزم مثلا هایلی و خاطره پاکستانی ان؟؟

خب عنبر بو بخورید اونم حدود ۳۰۰ تومنه

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد

عزیز دلم مادر شوهر شما سن و سالی ازش گذشته متاسفانه فهم و شعورش پایین....ی چی بگم آویزه گوشت کن....هیچ وقت هیچ کی و بالا نبر و تعریف نکن ازش میره اون بالا می شینه برات خدایی میکنه

به خاندانش توهین کردم .؟؟؟ من که ازشون تعریف کردم . گفتم تو و دخترت با کلاسید خوبید . فقط پسرشو گفتم ...

خب دیگه پسرش پسرشه!احترام باید بزاری دیگه...پاچه خواری کنی احترام بزاری وگرنه یه توهین کنی هزاران توهین میشنوی

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
اون پاکستانی نیست اونم هندیه درجه پایینشه وگرنه پاکستانی خوب الان ۴۰۰تومنه

حالا قیمتش ولش من فقط حرف مادرشوهر بد بود اصن پاکستانی گرون

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂