2777
2789
عنوان

مادرشوهرم یه توهین بزرگ کرد .

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 66 پست

مرسی وقتی به پسرش توهین کردی انتظار داری بشینه نگاهت کنه

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوخی شوخی جدی میشه

شوخی شوخی‌ دل میشکنه

شاید مادر شوهرتم خیلی ناراحت شده تو به پسرش اینطوری گفتی هرچند شوخی 

توام ناراحتی به مادرت اینطوری گفته هرچند به شوخی 

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
چیزی نگفتی .؟؟؟

نه نگفتم ولی خیلی ناراحت شدم یادم نمیره

حالا برنج هندی از پاکستانی از لحاظ قیمت گرون تره

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
خب دیگه به خاندانش توهین کردی اونم این جوری گفت...مارشوهر همینه

به خاندانش توهین کردم .؟؟؟ من که ازشون تعریف کردم . گفتم تو و دخترت با کلاسید خوبید . فقط پسرشو گفتم اونم چون شوهرمه .

نه نگفتم ولی خیلی ناراحت شدم یادم نمیره حالا برنج هندی از پاکستانی از لحاظ قیمت گرون تره

خخ جوک میگی برنج هندی که پلاستیکه باز پاکستانی قابل خوردن هست 

تو رو مامانت حساسی اونو رو بچه ش حساسه معلومه که جوابتو میده  خودت شروع کردی . جواب حرف زشتتم ...

بی کلاس خیلی توهینه .؟؟ یه شوخی کردم با شوهرم . بعضیا یه طوری میگم انگار فحش ناموس دادم .

خخ جوک میگی برنج هندی که پلاستیکه باز پاکستانی قابل خوردن هست 

اینجابرنج هندی زیر ۲۵۰ نیست ولی پاکستانی ۲۰۰و۱۸۰ هست بعضیاشم ۲۸۰

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
بی کلاس خیلی توهینه .؟؟ یه شوخی کردم با شوهرم . بعضیا یه طوری میگم انگار فحش ناموس دادم .

حالا کارگر خونه هم فحش ناموسی نیستا

بی کلاس خیلی توهینه .؟؟؟ کلاس اولو آخرش چیه .؟؟ فحش ناموسی ندادم که .

اینا اگ جای تو بودن

تا هفت جد مادرشوعرو فحش کش کرده بودن

تو با شوهر خودت شوخی کردی دلت خواست

اون شعورش کم یوده

باید جوابشو میدادی

ینی چی مامانت کلفته😐 واقعا ک بخدا

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد
پاکستانی و هندی چ فرقی داره؟؟

نمیدونم برنجا همش پلاستیکه ولی خب دیگه چاره چیه😆فقط ایرانی رو میشه گفت برنج وگرنه بقیه همش نشاسته و پلاستیکه