2777
2789
عنوان

مادرشوهرم یه توهین بزرگ کرد .

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 66 پست
مثلا چه مارکی پاکستانی خویه؟

مثلا شما هندی بخور پاکستانی نخور عزیزم 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
خب دیگه پسرش پسرشه!احترام باید بزاری دیگه...پاچه خواری کنی احترام بزاری وگرنه یه توهین کنی هزاران تو ...

نخیر  الان باید  اسی درجواب به مادر مادرشوهرش توهین میکرد تا پاک پاک بشن 

اسنارتر باید میگفتی مادرتوام شبیه سیرابی چروکیده. میموند اول که دیدمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخیر  الان باید  اسی درجواب به مادر مادرشوهرش توهین میکرد تا پاک پاک بشن  ...

خب عزیزم اون بجنگه اینم میجنگه بعد میره به پسرش میگه جنگ جهانی میشه...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
مثلا شما هندی بخور پاکستانی نخور عزیزم 

این چ حرفیه خانم

من قبلا اصلا نمیدونستم اینا فرق دارن

الان خاستم ی کم متوجه بشم مارکا چ فرقی دارن 

تاپیک شماست ک بهتون بر میخوره

من اصلا ن هندی میخورم ن پاکستانی😕

نگران شکم من نباش

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد
این چ حرفیه خانم من قبلا اصلا نمیدونستم اینا فرق دارن الان خاستم ی کم متوجه بشم مارکا چ فرقی دارن& ...

یجور نوشتی انگار ب مسغره گرفتی 

حالا ولش کن سو تفاهم شد

ولی مارک ملحم خیلی خوبه .رستوراناهم از برنج پاکستانی استفاده میکنن اقلا هندی متوجه میشی مثل پلاستیکه بعدش دل درد میشی بهیچ عنوان خوب نیست

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

مادرشوهر منم خیلی اهل تعریف از خودشو بچه هاشه ولی من هیچ وقت نه تایید میکنم نه تکذیب یه لبخند میزنم یا کلا موضوع بحثو عوض میکنم، شما هم برات تجربه شد دیگه به همچین آدمی پر و بال ندی، کارشم به شدت زشت و بی ادبانه بود جای شما بودم ناراحتیمو ابراز میکردم.

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم