2777
2789
عنوان

مادرشوهرم یه توهین بزرگ کرد .

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 66 پست

تو به پسرش تو هین کردی اونم برگردوند به مادرت

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

خیلی بی شخصیته

حتی اگه تو هم حرفت بد بود مادرشوهرت چون زن سن و سال داریه نباید این حرفو میزد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای همین من از شوخی متنفرم وهرگز با کسی شوخی نمیکنم به اطرافیان هم هشدار دادم باهام شوخی نکنن 

چون ادما جوگیر میشن و هرچی ته دلشون باید و نباید انبار کردن در قالب شوخی میریزن بیرون 

الان ایشون به مادرت توهین کرده چیزی هم نمیتونی بگی چون میگه توشوخی کردی منم شوخی کردم ولی کلا بدون مادرشوهرت تربیت نداره چون الان بچه های دبیرستانی هم میدونن با مادر کسی نباید شوخی کرد 

تقصیر خودم بود .؟؟

تو شوخیت با شوهرت بوده اون چقد بیشعوره ک با مامانت شوخی کرده

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️

خب تو به پسرش اونطوری گفتی اینم لجش گرفت تلافی کرد بچزونتت

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

نه تو با شوهرت شوخی کردی، کلا ساده نباش ازشون تعریف نکن هرچقدرم خوبن با کلاسن تو نگو، وقتی از دخترش گفت کاش میگفتی نمیدونم خوبه یا حرفو عوض میکردی میگفتی فلانی جون دختر خوبیه دوسش دارم

مادرشوهر منم خیلی مهربونه ولی...

پدرم اینا برنج هندی میخورن بعد مادرشوهرم اینا پاکستانی میخورن همیشه مادرشوهر میدونست پدرم ابنا همیشه هندی میخرن

بعد بحث برنج شد که کدوم بهتره (البته که ایرانی ولی خب گرونه)یهووو مادرشوهرم گفت خر برنج هندی میخوره🥲

خیلی بهم بر خورد

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂