2777
2789
سلامممم جیگرررمم عیدت مبارک😘😘😘😍😍 فداتشم رو خانواده خیلی حساسم خیلیم ب خانواده وابسته 🙈❤

سلام گلم

عید شماهم مبارک باشه مهربون

اتفاقا چند بار اسمتو خوندم ببینم درست میبینم😂

خدا خانواده گلتو برات نگهداره عزیزم😗😍💜

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو منم وقتی اولین بار دیدمت فکر کردم گدای محلمونی

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
😂چ عصبی ن دیگه این خیلی زشته 

اره شوخی کردم میدونم استارتر اینو نمیگه دیگه😁خودم اعصابم خورده میخوام سر یکی خالی کنم 

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
احساس میکنم خیلی بی غیرتم .😔بعدش رفتم تو حپوم گریه کردم .

چند سالته؟سنت کمه؟ 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...