2777
2789

دوستان لطفا راهنماییم کنین،ما قبل از باز سازی خونه،لوله کشی گاز تو جاهای مختلف خونه داشتیم،همرو برداشتن، شوفاژ واقعا جواب نیست الان من چسبیدم به شوفاژ تنها گرماش از فاصله نزدیک

میشه دوباره بتونن لوله کشی کنن برای گاز،روندش چجوریه؟و مثلا برای دو سه جای خونه انجام بدن حدودا چقدر میشه هزینه،مرسی که راهنمایی میکنین😔🤗

بخاری برقی یا هیتر بخر 

چه کاریه لوله کشی کنی دوباره 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

هیچی بخاری نمیشه 

ولی شما به هر شوفاژی چند پره اضافه ‌کنید بزرگتر بشه درست میشه

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاری برقی یا هیتر بخر چه کاریه لوله کشی کنی دوباره

بخاری برقی دارم اون توش باید برم تا گرم شم 😔خیلی سرد واقعا تنها جاسی که گرمه تو خونه اشپزخونه است وقتی گاز روشنه

خونه زشت میشه اگر گچه گچ ها میریزه دوباره باید گچ و رنگ و اینا بگیری سرمایک که دیگه بدتر روکار بخوای بزنی دیگه خیلی خیلی زشت میشه شوفاژ که خوبه ما صالون دوتا داره روشن میکنیم رو حرارت متوسط تو نیم ساعت خونه رو قشنگ گرم میکنه شما فکر کنم خیلی سرمایی باشی؟

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

خونه زشت میشه اگر گچه گچ ها میریزه دوباره باید گچ و رنگ و اینا بگیری سرمایک که دیگه بدتر روکار بخوای ...

نه پنجره زیاد گذاشتن بعد یه کمی خودمون دستکاری کردیم بدتر شد بعد یه قسمت راهرو وحشتناک سرد میشه توصیف کردنی نیست،چند تا پله میخوره اونجا همیشه کولر روشنه به خاطر سیگار همسرم،برمیگرده سرماش تو کل خونه،کولرم خاموش باشه بازم سرد البته 

نه پنجره زیاد گذاشتن بعد یه کمی خودمون دستکاری کردیم بدتر شد بعد یه قسمت راهرو وحشتناک سرد میشه توصی ...

چه عجیب😐

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

نه فقط این قبلا چراغ های گازی بود لوله داشت رو دیوار،اون زیر دیوار انگار یه ردی ازشمیبینم

خب دردسرس زیاده نه لوله کشی نه جای لوله کرسی بذار هم گرمه هم تازگی مد شده هم تمیزه و دردسر نداره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
بله میشه چون ما حتی خونه های گلی رو لوله کشی کردیم ولی مهندس بابد تایید کنه

عزیزم برا ما چند سال قبل بود که هزینه ها هنگفتی نبود ولی میرزه هرچه قدر خرجتون بشه اگر کسی بیارید مشاوره بهتون بده که چه تغییراتی بدین که بتونید لوله کشی کنید بهتره چون برا ما هم اجازه نمیدادن با یسری تغییرات انجام دادیم