2777
2789

چند سالتونه؟

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه اولی؟خیلی بی سیاستی میکنن خانوادت اون قدیم هم که این رسوم مزخرف بود بزرگترها حرمت خودشونو نگه میداشتن و خودشون نمیرفتن یه بچه یا یکی از افراد کوچیکترو میفرستادن نامزدارو بپاد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
نه بزرگهمیگن خوبیت نداره تو عقد باهم برید بیرون هزار جور اتفاق ممکنه بیفته

بگو شماها ساده اید

عقد یعنی زن و شوهر

اونی که بخواد کاری بکنه، بالا سرش وایسی هم میکنه

بگو فک نکنید دارید بهم لطف میکنید با این کارتون دارید به شخصیتم توهین میکنید انگار من و همسرم نمیتونیم تصمیم بگیریم یا کنترل کنیم خودمونو

همین الان که باهاتون میان اینور اونور والا شما فقط یه فضای یک در یک و یه ربع وقت میخواید که اون کاری که اینا ازش میترسن رو بکنید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
۲۶

حالا خاتواده همسر من مارو راحت نمیذاشتن تا شوهرم کار گرفت 

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
خب جرا میزاری بیااااانوای خدا مغزم داره سوت میکشه😑

مگه دست خودمه ما اصلا واسه تفریح نمیریم یه بار رفتیم بانک واس وام ازدواج که بابام اومد فردا هم باید بریم برا وام مامانم میاد شوهرم میگه بهتره چیزی نگیم شخصیت خودمونو حفظ کنیم

شب و روز کار میکنه ک زود عروسی کنیم

وا ماهنوز عقد هم نکرده بودیم پدرشوهرم ی صیغه خوند بین ما که زن و شوهر راحت بریم کارهای ازمایش رو بکنیم

اخه تو خانواده ما برای ازمایش اینا ی قوم پامیشن میرن با دختر پسر ازمایش

ولی خداروشکر میکنم ک پدرشوهرم مرد عاقلی بود

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍