2777
2789

دلم گرفته:( خیلی دارم سعی خودمو بکنم بخونم اما نمیدونم چرا اینجوری شدم:((( همش دوست دارم نخونم، دوست دارم بمیرم ولی یه کلمه هم نخونم، اعصابم بهم ریخته، هم حس میکنم یاد نمیگیریم، هم عقبم، هم به موقع تموم نشه، همینایی که خوندنم یاد نگرفته باشم چی، کنکورم که سخت شده، رقابت زیاده، دیر شروع کردنم از یه طرف. به معنی واقعی کلمه دهنم سرویس شده. از آخرشم اگه قبول نشم همینایی که تیکه مینداختن بازم میندازن، بخصوص خونوادم به کل قطع امید میکنن ازم. امسال جوری تو ذهنشون چیدم که بدبخت نکنن منو بزارن بخونم چون پشت کنکوریم دارمم میخونم اونا هم مطمئنن امسال قبولم قراره برم شهر دیگه اگه نشم یعنی دلم میخواد بمیرم فقط. چرا آخه زندگیم این شکلی شده، بعضیا میگن فقط سه ماه دیگه طاقت بیار، ولی یه ماهم برام عذابه. کاش اگه امسالم نتونم قبول بشم، بمیرم فقط. خیلی حقارت پشتشه. هیچ امیدی انگیزه ای دوستی کسی هیچ کیو ندارم. چرا اینقدر کنکورارو سخت کردن لامصبو. خصوصا ریاضیم ضعیفه و فیزیکم. دلم میخواد اگه قبول نشم یا مثل چی همه چیو بخونم و تست بزنم و پرستاری بیارم هیچ کسو نبخشم 😭اما خب برای کی مهمه عایا.. دلم میخواد از این کشور برم ولی نمیتونم.💔 کنکور برای من اونم تو این بازه زمانی و سن تبدیل به تنها راه نجاتم شده و هر لحظش دارم فقط عذاب میکشم. کاش امروز بعد ۱۰ یا ۱۵ تیر باشه، دیگه واقعا صبرم بریده. چرا اینقدر سهمیه و نا عدالتی و تقلب و انتقالی و مسخره بازی .......

امسال عید تصمیم گرفتم هیچ جا نرم به نظرتون خوبه؟ میخوام هیچ کس منو نبینه؟ هم برام فایده نداره دیدنای مزخرفشون یا مثل تاپیکای قبلیم خانواده عمم به تیکه بندازن که کل اون شبو گریه کنم، از یه طرف اگه نرم مامانم میره اونجا ابرومو میبره و از کنکور خوندنم حرف میزنه، بعد کنکور اگه قبول نشده باشم میگن عه این همونی نبود که میخوند؟😣الهی بمیرم ولی دوباره تکرار نشه این روزا. به قرآن تحمل ندارم، پشت کنکوریم، صبرم بریده، تنها دلیل خوندنم اینه که فعلا تنها راه نجاتم شده کنکور الهی بمیرم اگه قبول نشم😭امسال تو یه کانال یه عالمه رتبه های زیر هزار پیدا کردم که تقلب کرده بودن و انتخاب رشته هم کرده بودن و رفته بودن دانشگاه😭😭💔خب چراااا!! منه خاک بر سر دارم جونمو میزارم پای قبولیم.. 

یعنی اگه جایی نرم امسال همه بفهمن کنکوریم و بازم قبول نشم فقط مرگ حالمو خوب میکنه. التماس میکنم برام دعا کنید بخدا هیچ کس حتی خانوادمم از لحاظ روحی یه درصد هم پشتم نیس به دیونگی رسیدم شما ها بعضیا شاید دلتون از من پاک تر باشه دعا کنید برای من بدبختی که فقط نالامو میگم. 

شاید تاپیک بعدیم موقع نتایج باشه نمیدونم واقعا. ولی از خودم متنفر شدم. برم دوباره گریه کنم برگردم به درس😭😭😭

همین الان که چشامم خیسه از خدا میخوام تو رو جون جدت امام حسین این روزامو ببین به تک تک کسایی که تو سیاهی زندگیه خودشون یه نیمچه امید دارن و دارن جون میکنن بهش برسن واسطه شو برآورده کن آرزو هممونو. سختی هامو ببین بعد بالفرض بگو پرستاری قبول شدم حقم این بوده ازین دنیا💔خدایا اونایی که دیر شروع کردن و قبول شدن خدای اونا خدای منم هست😭💔 اگه لابد خنگم خودم که نخواستم اینجوری دنیا بیام فقط دارم جون میکنم به عشق دندانپزشکی 🦷

برا همتون امشب، راس ساعت ۱۲ شبه الان😔آخرین شب سال ۱۴۰۰ و اولین روز سال تحویل من.

توی تیر انشالله میام میگم چیشد، جوابش. برام دعا کنید. منم قطعا براتون دعا میکنم. مشهدی ام هستم به امام رضا نزدیکم خیلی دلم گرفته😔

الهی به همه آرزو هاتون برسید💚شب بخیر✨

ببخشید خیلی زر زدم فقط واسه آروم کردن دل خودم مینویسم چون کسیو نداشتم 😭

یک:سهمیه ها بین خودشون رقابت دارن و جای سهمیه مناطق رو نمیگیرن

دو:امسال شرایطی گذاشتن که امکان تقلب کمتر شه

سه:من کارنامه خانم فاطمه علیپور رو دیدم با پایه ضعیف بعد عید شروع کرد و ۱۵۰۰ منطقه ۳ شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم قبول میشیم نترس فقط با این سه ماهو خیلی تلاش کنیم خیلی ها این سه مانمیخونن ما میتونیم ازشون جلو بزنیم ۱۱تیر منتظرخبرای خوبتم میخوام رضایتتو ببینم من کنکوریم سال دوممه، منم خیلی وقتاناراحتم میکنن میگن قبول نشی شوهرت میدیم خواهرو زن داداشو عمه و مادربزرگم میگین ولی میگم دارن زر میزنن قبول میشم مهرخاموشی بردهانشون میگذارم😎

یک:سهمیه ها بین خودشون رقابت دارن و جای سهمیه مناطق رو نمیگیرن دو:امسال شرایطی گذاشتن که امکان تقلب ...

به دید اینکه سهمیه مناطق رو نمیگیرن نگاه نکن

۱- مگه غیر از سهمیه اصلیشون دو تا رتبه ندارن؟ یکی سهمیه منطقه ای شونه، یکی سهمیه نهاییشون که همون سهمیه ایثارگر/جانباز/۵ درصد، ۱۵ درصد ایناس؟؟

۲- مگه صندلی های دانشگاه بالاخره پر نمیشه؟ چه فرقی داره سهمیه داشته باشه یا منطقه بوده باشه. اون به هر حال اون رتبه رو از منطقه کسب کرده.

۳- مگه رقابتش کمتر نمیشه؟ با کل هم سهمیه ای های خودت رقابت کنی بهتره؟ یا کل منطقت. اونم منی که منطقه سه هستم تعداد جمعیتش از ۱ و ۲ بیشتره. بار علمی هم چرته، اونقدر باهوش توی همینا هستن.

۴- کارنامه هاشونو که خودت دیدی دیگه،،، چطور با درصد زیست ۱۰ تو گوگل بزنی فلانی پزشکی اورده، چجوری یکی شیمی زده ۹ دارو اورده، چجوری یکی قبولی پزشکی پردیسه همه رو ۳۰ ۴۰ میزنه. من از همکلاسی های موقع کنکور اول خودم قبول شدن سهمیه داشتن. هیچ بدون سهمیه ای قبول نشدن.

۵- این با سهمیه خودشون مقایسه شدنه فقط یه نوع طرفداری از سهمیه دارا یا بی طرفیه. هممون میدونم تاثیر داره. چون میگم موردشو به چشم خودم دیدم هم تو آشنا هم تو مدرسمون و کلاسمون که حتی از شاگرد ممتازای کلاسمون کمتر بودن.

الآنم حالا هرچی سخت بگیرن من به این سیستم نظام آموزشی اصلا اعتماد ندارم همه جوره تقلب هست، دستبند، انگشتر، هندزفری، گوشی، ساعت، همه چی. یا خرید و فروش سوال قبل کنکور، یا با طراح آشنا دارن، یا با مامور ارسال که عکس بفرسته اینا هم که نباشه یا تو انتخاب رشته دستکاری میکنن، یا خرید صندلی میخرن و میرن، یا انتقالی از خارج هرچند میگن برداشته شده ولی من از دانشجو های تهران شنیدم هنوز زیر میزی رد میکنن. این وضعیت مملکتمونه:(

عزیزدلم قبول میشیم نترس فقط با این سه ماهو خیلی تلاش کنیم خیلی ها این سه مانمیخونن ما میتونیم ازشون ...

من اونقدر اینارو بهم گفتن که اصلا هیچی، دیگه برام طبیعی شده. اوایل حساس بودم الان هیچی. مشکلم روحیه از درون داغونم. مامان بابام با حرف که هیچی با کارا و رفتاراشونو و همه چیشون اذیتامو صد برابر میکنن هرروز که یه وقتایی مثل الان کم میارم

همین دیشب زن داداشم گفت فلانی ۱۶سالشه ازدواج کرده الان به بریتان میگم که افسردگی بگیره اخه یکی بگه ب ...

من موندم بلانسبت کدوم خری آخه اینو تو کله مردم ما کبونده که ازدواج نشونه خوشبختیه. بخدا کناریام زیاد دیدم که سن زیر ۱۹ ۲۰ ازدواج کرده الان به بیییق خوردن راضی شده هرروز مشکل هرروز دعوا. اون که بابا مطمئن باش از سر لجش داره اینارو میگه. ولی اونم خواهیم دید. خدارو شکر زن داداش ندارم😆💪🏻

من موندم بلانسبت کدوم خری آخه اینو تو کله مردم ما کبونده که ازدواج نشونه خوشبختیه. بخدا کناریام زیاد ...

اره والا انگار یکی شوهر کنه زندگیه پادشاهی داره ولا من این تابستون با دوستم خاااک پنج دوست صمیمی هستیم سه تاشوهرکردن منو این دوستم موندیم این تابستونم نمیزاریم بیکارباشیم میریم سراغ گواهینامه و کلاس زبان، کامپیوتر اینا اوناهم برن واسه شوشوجان جایی بریزن😂

سلام عزیز دلم شرایطم کم و بیش باهات مشابه هست من خودمم تمامی این افکار تو ذهنم هست تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینه که توکل کن به اون بالایی و همه چیو بسپر به خودش دلت اروم میگیره انشالله

الان با چشم گریون و حال خراب عنوان تاپیکو سرچ کردم خوردم به تاپیک تو💔 بیا باهم بخونیم منم مثل تو&n ...

بیا ویس مشاورم که تو کانالش گذاشته رو گوش کن. همین امروز گذاشته. در مورد شروع از عیده. خودشم چهار ماهه پزشکی اورده. konkoortajrobi1401azmoon

ایشالا که درست میشه نگران نباش😔🙏لااقل تنها امیدمون به این درست شدنه