2777
2789
عنوان

ممنوعیت پخس سریال‌های «فارسی وان» و «من و تو» در آمریکا

| مشاهده متن کامل بحث + 7195 بازدید | 67 پست
منم از فارسی وان خوشم نمیاد. هیچوقت سریالها شو کامل ندیدم اما همون نگاه سطحی و تعریفهایی که از موضوعاتش شنیدم اصلاً به نظرم جالب نیومد و علاقه ای هم به این روش سرگرم شدن ندارم.
اما من و تو رو وااااقعاً دوست دارم و فکر میکنم برای اینکه مسؤلین تو ایران یه کم به خودشون بیان بد نیست یه نقدهایی هم از بعضی مسائل بشه.
اگه از طرف انگلیس پشتیبانی میشه یا از طرف خانواده پهلوی یا هر کی برای من یکی که اصصلا مهم نیست. اما پشتیبان محکمی داره و پولش نوش جووووونش.
من خیلی با این شبکه سرگرم میشم و به نظرم شان و کلاس ایرانی رو حفظ کرده و نمیدونم اگه نبود چی باید میدیدم.
دوست جونا با کار هوتن موافق نیستم. ما حتی نذرهامون رو میگذاریم لای کتاب دینی مون. اما اینم بگم که وقتی تو کشور ما تو شناسنامه هامون که داره جدید میشه تاریخ تولدمون رو به قمری (عربی) میزنن و میخوان ما رو بچسبونن به عرب ملخ خور خوب اونام میخوان فرهنگ پارسی و ایرانی رو بیشتر تو ذهن مردم زنده کنن تا فراموش نشه. در اصل یه جور مقابله تا سیاستهای این رژیمه که اصرار داره فرهنگ ایرانی و پیشینه ما رو کمرنگ کنه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کانال فارسی وان واسه گروه سنی 50 به بالا خوبه هم سرگرم میشن و هم تحت تاثیر بد قرار نمیگیرن.ههههههههههه.

چون اونجا توی تلویزیون هاشون رده بندی سنی دارن
اون کانال های بد که کارتین و بحثشون جدا
اما اونایی که شبکه ملی هستن و دولتی مثل abc واقعا روی سریال هاشون چه از نظر خشونت و چه از نظر جنسی رعایت می کنند نمونش هم سریال لاست که هر کی دیده میدونه چی میگم
ما خودمون هستیم که بد نیگا میکنیم بدون اینکه بدونیم چی سرمون میاد