2777
2789
عنوان

ممنوعیت پخس سریال‌های «فارسی وان» و «من و تو» در آمریکا

| مشاهده متن کامل بحث + 7195 بازدید | 67 پست
منم از فارسی وان خوشم نمیاد ولی حرفی که اون آقا زده با دیدن خیلی از فیلم ها و سریال های دیگه حتی داخلی هم می شه زد و ربطی به فارسی وان و غیره نداره...
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آدمای سرخوش و ظاهر بین اینطورین .... سریال های داخلی جذابیت لباس و مدل مو و لختی بودن رو نداره ... به خاطر همین جلب توجهش کمتره ...

آدم کثیف که دنبال سوراخ موش میگرده و عقلش زیر شکمشه ، نوع دیدش هم فرق میکنه ...

شوهرم تعریف میکرد زمان سربازیش ، یک پسری رو میشناخته که از بسسسسسسس محدودش کرده بودن با دیدن عکس جوراب توری که یه خانم هست که جوراب توری رو داره میکشه بالا ( دیدین دیگه ) ... ببخشید ببخشید ارضا میشد جلوی همه ... میگفت بچه ها که میخواستن اذیتش کنن فقط عکس نیمه لخت زن نشونش میدادن درجاااااااااااا ارضا میشد ... ( دیگه به این فکر نمیکرد که سریال های داخلی فرقشون با سریالهای خارجی چیه !!!!!!!!)

دیدها متفاوته .. ما زن هستیم ... درسته شاید درک نکنیم ... ولی دید مرد یه دید کاملاااااااا متفاوته ...

بنظرم این مسائل خیلی شاخ و برگ داره ... و متاسفانه انسان های مریض هم کم نیستن .... و انسان مریض قدرت تجزیه تحلیل بین سریالهای مختلف رو نداره ...

افسوس روزی خواهد آمد که بی دینی، نمادروشن فکری است!(دکتر علی شریعتی )
بچه ها اصلا فکر کنید خبر دروغه و فارسی وان مال صهیونیست ها نیست مال یه مسلمونه چه فرقی میکنه ؟ مهم اینه که شبکه اش با فرهنگ و تربیت ما جور در نمیاد یعنی شما واقعا حاضرید بچه هاتون فیلمهای فارسی وان رو ببینند فکر نمیکنید این فیلمها تو دوره نوجونی چه بلایی میتونه سر بچه هامون بیاره من اصلا کاری ندارم مال کیه خودمون عقل داریم میتونیم خوب و بد رو تشخیص بدیم این شبکه واقعا فیلمهاش فاجعه است من اگه بابام نشسته باشه واقعا روم نمیشه فیلمهاش رو نگاه کنم درحالیکه با رایج شدن این فیلمه دختر 10 ساله کنار با با و داداشش نگاه میکنه و تازه تفسیرش هم میکنه
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
گلناز خانم این خبر ایراداتی رو داشت که قبلا گفتم. برای من به شخصه مسلمون بودن مدیر یه شبکه نمی تونه ملاک باشه چون دیدم می تونه به همون اندازه مضر باشه. ضمنا شبکه من و تو و فارسی 1 اصلا یه مدل نیستند اینو کسی نوشته که فرق این دو تا شبکه رو نمی فهمه. من خودمم الان بیننده فارسی 1 نیستم نه برای اینکه حذفش کردم یا لولوست برای اینکه برنامه های بهتری سراغ دارم اما یه شبکه که فقط داره سریال میذاره مسلما همه جور سریالی داره همین شبکه سریال های فرار از زندان و 24 رو گذاشت که الان تو کشور خودمونم سی دیش فروخته میشه همینطور سریال آرزوی عروسک پارچه ای رو برای بچه ها
یا سریال های ملاقات با مادر و دارما و گریگ و ریبا که اصلا در سطح سریالهای آمریکای جنوبی نیستند خلاصه نگاهمون به یک شبکه نباید اینقدر سطحی باشه همه سریالهاشم زشت نیست. پسر و شوهر من در همین شبکه سریال فرار از زندان رو دیدند و لذت بردند.
نمی دونم چرا همه از فارسی 1 طوری حرف می زنند انگار لولوست و شکر خدا همه هم فقط انگار صحنه های خاصشو گلچین کردند و دیده اند!
ما این سریال رو داریم و الان دیگه در طول هفته دو دقیقه هم نگاهش نمی کنیم اما هی از روش رد میشیم میریم کانالهای دیگه لزومی هم نیست کسی بیاد ماهواره مونو از بالای بوم پرت کنه زمین خودمون می تونیم مدیریتش کنیم
زندگی زیباست ای زیبا پسند ....
کانال پرشین toon دست کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نگاه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟ نگاه نکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تکلیف چیه؟
فارسی وان که به کنار.
من و تو دست هر ننه قمری که باشه و قصد و قرضش هم هر چی باشه واسه من کاملا سرگرم کننده هست و ساعات استراحتم رو باهاش پر میکنم.
اگر بخواین صرفا فقط به نژاد مدیریت شبکه که اسراعیلیه را مد نظر بگیرینو این شبکه را کنار بزارین
باید بدونین خیلی از محصولاتی ....که ما استفاده میکنیم ساخت اسراعیله
اما من با فارسی وان کلا مخالفم چون سریالهای بی محتوا وبی مایه داره...

اما به این اعتقاد دارم که چهار دیواری اختیاری
هر کس صلاح خودشو بهتر میدونه...که توی چهار دیواری خودش چه کار کنه وچی نگاه کنه

وهیچ دولتی هم حق نداره مال شخصیه هموطنانشو از بالای بوم پرت کنه
اصلا چرا بیشتر سریالهای داخل ایران شده تقلید از سریالهای امریکایی
خوب وقتی قرار ادم کپیشو تو تی وی خودمون ببینه میره اصلشو میبنه که هم خوش ساخت تره هم با کیفیت تر

یکیش همین مسیر انحرافی
مایه تاسفه که این همه بازیگر رفتن یه فیلم کپی شده را بازی کردن
سالومه جان چرا انقدر عصبانی؟ من که نگفتم فارسی وان لولویه یا باید ماهواره رو پرت کرد پایین منم این شبکه رو دارم واما نگاش نمیکنم اما خانوم خونه داری که بیکاره و داره کانالها رو عوض میکنه خواه ناخواه ممکنه توجهش جلب شه و بچه کوچیکش که کنار دستش نشسته هم نگاه کنه من خودم عاشق سریال عشق ممنوع بودم و حتی الانم نگاهش میکنم اما یه وقت وسط سریال سمر و مهند کنار هم بودند من کانال رو عوض میکردم دخترم که 5 سالشه میگفت مامان داشتم نگاه میکردم و اعتراض میکرد دختر 5 ساله من نمیدونست اونا چیکار میکنن اما براش یه چیز عجیب و تازه بود و ممکنه تا مدتها ذهن کوچیکش رو مشغول کنه یا گاهی لباسهای منو می پوشید میرفت جلو ْآینه میگفت من نهالم
عزیزم این سریالها خواه ناخواه تاثیرش رو میذاره شاید رو من و شما اثر نذاره اما تو ذهن یه بچه حک میشه لازم هم نیست صحنه خاصی رو گلچین کنند کافی یک لحظه چیزی رو که نباید ببینند ببینند
درسته فرار از زندان سریال خوبیه اما کلی سریال بد هم تو این شبکه پخش میشه به نظر من اصلا این شبکه قابل دفاع نیست و هیچ ربطی به سطحی نگری نداره این شبکه فقط سرگرم کننده است و انقدر شبکه های سرگرم کننده دیگه تو ماهواره هست که این همه بدآموزی نداره
خلاصه نظر هرکس برای خودش محترمه حتی اگه به نظر شما سطحی نگری یا ترس از لولو باشه
گلناز جون
من که به شخصه از این شبکه دفاع نکرده و نمیکنم ولی از شایعه پراکنی و دروغ گویی برای تغییر ذهنیت آدما هم خوشم نمیاد. (اون پست اول تاپیک منظورمه.)حتی اگه من نوعی از این شبکه خوشم بیاد هم به این معنی نیست که اجازه تماشای اون رو به بچه ام خواهم داد. بحث آدم بالغ و کودک خیلی فرق میکنه. متاسفانه عمده مشکل جامعه ما اینه که تناسب محتوای برنامه ها و سن افراد اصلن رعایت نمیشه این تو شبکه های داخلی و فیلمهای سینمامون هم وجود داره متاسفانه.

خودت میگی خودمون عقل داریم و خوب و بد رو تشخیص میدیم، پس اگه به این حرف اعتقاد داریم دیگه لزومی نداره به هر روشی برای دور نگهداشتن افراد از تماشای این شبکه ها دست بزنیم.
یه چیز دیگه هم به ذهنم میرسه اینکه اگه مردم ما به سریالهای سطحی و بی محتوا زیاده از حد روی خوش نشون میدن یک دلیل عمده اش پایین اومدن سطح سلیقه اشون تو این همه سال توسط صدا و سیمای خودمونه.
دالیا جون من 100 درصد با شما موافقم و اصلا دقیقا حرفم حرف شماست شاید درست بیانش نکردم منم همین رو میگم اصلا دلیل نمیشه اگه مدیر شبکه ای مثلا انگلیسیه اون شبکه حتما بده و اگه ایرانیه حتما خوبه و بالعکس مثلا همین شبکه که آقای شب خیز میگردونتش و ایرانیه اصلا به نظرم ارزش نگاه کردن برای تفریح رو هم نداره
منم منظورم اینه محتوای شبکه مهمه نه مدیرش یا مثلا خدا خیرش بده صاحب این شبکه پرشین توون رو که 4 تا کارتون میذاره بچه ها رو سرگرم میکنه والا این خاله های جور واجور شبکه دو انقدر برنامه هاشون چرت و پرته که دختر من بعد نیم ساعت خسته میشد و میرفت
منم همه حرفم همینه که محتوا مهمه نه مدیر
در مورد تربیت بچه ها کاملا اعتقاد دارم بچه رو جلو مهمون تربیت نمیکنن.
انقدر بایستی تربیت بشه که با دیدن دو تا صحنه و موارد دیگه کاملا همه چی رو تشخیص بده و از اونطرف اگر ا اول نبینه و یکدفعه بخواد در ک کنه ممکنه درست تصمیم گیری نکنه .
منم با دالیا موافقم و فکر می کنم باید دلیل پائین اومدن سطح سلیقه مردممون کشف بشه و این تقصیر یک شبکه خاص نمی تونه باشه.
با maryam هم موافقم ومی خوام اضافه کنم مشکل ما تو این کشور اینه که یه نوع الگوی خاص برای همه پیاده شده و مثل خیلی جاها برای سلایق و عقاید مختلف جایی در نظر گرفته نشده. بچه های ما دچار تناقض در تربیت ها میشن تو مدارس بهشون آموزش داده میشه باید پوشش اسلامی داشت از طرفی عده ای زیادی در خانه ها و خانواده ها این عقیده رو ندارند خیلی هاشون باید یه جا مقنعه سر کنند و یه جا بی حجاب باشند. من به شخصه دوست دارم بچه ام رو با فرهنگ خانواده خودم آشنا کنم از نظر من مایو پوشیدن در کنار دریا یا استخر طبیعیه و دوست ندارم بچه ام با دیدن یک زن مایو پوش شاخ در بیاره یا چشمهاش گرد بشه. به نظر من بیشتر از همه این مادر خونه است که باید حواسش به تلویزیون تماشا کردن بچه اش باشه. منم فکر می کنم سریال عشق ممنوع ابدا سریال مناسبی برای دیدن بچه ها نیست و اگر کسی این فرهنگ رو قبول نداره خودشم نباید تماشا کنه. خودمم این سریال رو با وجود اینکه بارها و بارها پخش شد ندیدم علاقه نداشتم در حالی که تو شهر من تبریز وقتی این سریال برای بار اول از تلویزیون ترکیه پخش می شد نقل همه مجالس این سریال بود اونم سالها قبل.
من فکر می کنم با توجه به وضع موجود و دولت که مسلما دست هیچ کدوم ما ها نیست باید تکلیفمونو با تعارض بین فرهنگ ها و عقاید موجود روشن کنیم و به بچه مونم متناسب با سنش در مورد این تعدد فرهنگها آموزش بدیم.
زندگی زیباست ای زیبا پسند ....
2810