2777
2789
عنوان

ممنوعیت پخس سریال‌های «فارسی وان» و «من و تو» در آمریکا

| مشاهده متن کامل بحث + 7195 بازدید | 67 پست
منم از وقتی کانال من و تو تو عید نشون داد که عیدی رو از لای کتاب حافظ درآورد و خیلی هم تاکید میکرد خیلی بدم اومد ازشون آآآآآآآآآآشغاااااااااااااااااااالاااااااااااااااااااااا انگار دارن بچه گول میزنن
بسی پادشاهی کنم در گدایی چو باشم گدای گدایان زهــــــرا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه یه کانال فارسى زبان باشه که اندکى کلاس و استاندارد رسانه رو رعایت کرده همین من و توئه

وقتى پول عیدى رو از لاى قران درمیارن هم شاید به نظر خیلى ها کار غیر قابل قبولى باشه

اتفاقا من از حرفى که در این صحنه زده شد خوشم اومد
گفت آموزش میده که درامد و پولت از طریق علم باشه و راه علما و شعرا و.. رو ادامه بدى

ضمنا با سروناز هم موافقم
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
ببخشید کدوم شبکه ی لایو؟ در کدوم برنامه؟ من حرف جام نیوز و بقیه نیوز های ایرانی برام سند نیست چون تا حالا دروغ های فاحشی ازشون دیده ام. اما به انگلیسی هر چه سرچ کردم اثری از این خبر نیافتم. این کدوم کارشناسیه که فرق بین شبکه فارسی وان و من و تو رو نمی فهمه؟من و تو کدوم سریال رو پخش می کنه که حالا بخواد مبتذل باشه؟
کدوم سریال در امریکای جنوبی هم قابل پخش نبوده؟
به جام نیوز هم مراجعه کردم هیچ منبعی برای خبرش نگذاشته بود معلوم نیست شبکه لایو کدوم کشور و کدوم مجری در کدوم برنامه اینهمه ادبیاتش عین ادبیات رسمی دولتی وطنیه؟
با عرض معذرت تا منبع موثقی نباشه و جواب سوالات بالا نباشه نمیشه باور کرد.
شما هم سرچ کنید و اگه تونستید جواب سوالات بالا رو بدید تا شفاف بشه
قبل از هرچیز این شبکه لایو کدومه و کدوم مجری در کدوم برنامه این حرف رو زده؟
آخه خبر هم اینهمه سر و دم بریده میشه؟
این بیشتر به یک اعلامیه از نوع صدا وسیمای ضرغامی شبیهه که به نظر میاد خودشون از همه دو آتیشه تر بیننده برنامه های فارسی وان هستند.
زندگی زیباست ای زیبا پسند ....
اوکی تو راست می گی این شبکه ها صهیونیستی هستن، دیگه نگاه نمی کنیم!
حالا چی ببینیم؟!!!!!!!
بزار یه دور کانال های خودمونو بچرخونم...
یک، دو، سه...
اوووووف ولش کن بابااا
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز
درسته سالومه جان
حالا اینکه این کانال لایو چى هست خودش جاى سواله :)
میگم نکنه منظور ، همون لایو فارسى زبان بى کلاس باشه ؟!! اون که دیگه ابتذال برنامه هاى سطح پاییینش بر همه روشنه ، کاش برنامه هاى کانال هاى زنجیره اى خودشون رو هم یه نقدى میکردن!!
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
ماریلا جون احتمالن همون شبکه است :))))
بعد یه سوالی برای من پیش میاد چرا تا یه چیزی طرفدار پیدا میکنه میشه زیر مجموعه صهیونیستا؟! یعنی این صهیونیستهای نامرد انقدر استعداد دارن تو جذب مخاطب؟ خب نمیشه مسلمونا به جای اه اه کردن یه کم روششون رو تغییر بدن و رقابت کنن با اونا؟
موافقم دوستان. دالیا پست اخرت واقعا جالب بود. اگر اینها درست میگن و هر چی مردم بهش اقبال نشون میدن صهیونیستیه کاش مسلمین هم بجای بد گویی برن ازشون جاذبه و روش های چگونه محبوب شویم رو یاد بگیرند.

راستی تیتر این تاپیک طوری بود که من فکر کردم خبر داده که فارسی وان و من و تو از این به بعد تو آمریکا ممنوع شدن و روشون پارازیت انداختن!:))
زندگی زیباست ای زیبا پسند ....
تو همین سایت چند تا خانم تعریف میکردن که شوهرشون صاف صاف تو چشمشون نگاه کرده و گفته از فلانی یاد بگیر ( بازیگر فارسی1 ) ببین چه راحت میزاره شوهرش با زن های دیگه در ارتباط باشه و درکش می کنه ؟

بعضیا واقعاااااااااااااااااااااااا شعور و جنبه ندارن ...

من از فارسی 1 خیلی بدم میاد .... منوتو هم اولا بهتر بود ... یکم افت کرده ...

نگران نباشید ... همین قرصهای ویتامینه هم وارد میشه تو خود آمریکا غیرقانونیه ولی از همونجا وارد ایران و کشورهای دیگه میشه ...

افسوس روزی خواهد آمد که بی دینی، نمادروشن فکری است!(دکتر علی شریعتی )
ولی شبکه ی منوتو موافقم خیلی تابلو از سیاست های انگلیس دفاع میکنه ...

خب هر شبکه ای از کشور خودش دفاع میکنه ... یعنی کشور حمایت کنندش ...
افسوس روزی خواهد آمد که بی دینی، نمادروشن فکری است!(دکتر علی شریعتی )
اون آقایی که گفته از فلانی تو فارسی وان یاد بگیر خیلی سرخوش بوده ظاهرن :)) البته اگه فارسی وان هم نبود میتونست با دیدن سریال یوسف پیامبر هم همین حرفو بزنه آخه همون اول سریال ایوب پیامبر زن و خواهر زنو با هم داشت تازه هر کدوم یه کنیز هم بهش هدیه داده بودن !!آخرش هم که زن یوسف زلیخا رو به وصلش رسوند :)
2810