2777
2789
عنوان

ممنوعیت پخس سریال‌های «فارسی وان» و «من و تو» در آمریکا

| مشاهده متن کامل بحث + 7195 بازدید | 67 پست
بدترین فیلم ها و سریالها تو همین دور و بر خودمون داره اتفاق می افته که نمونه کوچیکش .. یه نگاه به تاپیک های خیانت بندازید

نیازی نیست فیلم و سریال ببینید .............

کافیه کمی از دور و برتون بدونید.
...هیچ با هیچ برابر نیست!!!!!!!!!!.
..0......

فارسی وان رو موافقم اما من و تو رو دوست داشتم اما یه کار تو عید کرد که خیلی بدم اومد توی هوتن شو عیدی رو وسط کتاب حافظ گذاشتم و تاکید کردن که عیدی باید تو حافظ و خیام و شاهنامه باشه در حالیکه قرآن جز اعتقادات ما مسلونهاست که سر سفره هفت سین میذاریم و این یه نوع مخالفت موذیانه با قرآن بود واسه همین شبکه شون از چشمم افتاد
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رییس شبکه فارسی وان اسراییله.کی گفت افغانیه.یکی از شبکه داران بزرگ دنیاست.

فارسی وان رو دوست ندارم چون همش ابتذال و بهم ریختگی خانوادگی رو ترویج میکنه.کلا برای همین کار هم تاسیس شده
شبکه من و تو هم کاملا معلومه از طرف دولت انگلیس داره پشتیبانی میشه.شما یک نگاهی زیرکانه به برنامه هاش بندازید.مستندها.آرشیو ی که دستشونه .امکاناتشون.همه و همه نشون میده یک شبکه پرخرجه که اداره کردنش از عهده یک فرد حقیقی برنمیاد و باید یک ساپورت خیلی خوب پشتش باشه.
عزیزم اولا پخس نه و پخش ...................
دوما آدم از هرجا هرشایعه ای میشنوه نمیاد تاپیک بزنه
سوما تی وی ایران که داره داشتن هوو و زن دوم و اعتیادرو تو ایران جا میاندازه به نظر شما بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
گلناز جان همه سر سفره قرآن نمی ذارن. من با گذاشتنش مخالف نیستم ولی هفت سین کاملا ایرانی و باستانیه. اون موقع قرآن تو هفت سین نبوده. الان گذاشتنش سلیقه ایه. می تونی قرآن بذاری، می تونی حافظ و شاهنامه... بذاری
سریال های اب دوغ خیاری تلویزیون ایران خوبن اونوقت؟چرا به شعور مردم احترام نمیذارین که هر کسی خودش انتخاب کنه چی ببینه؟من فارسی وان نمیبینم ولی برنامه های من و تو اکثرا خوبن.مال هر کسی هم هست دستش درد نکنه.
من که نه ماهواره دارم نه تی وی از وقتی بچه دار شدم اما خداییش اینا اگه مخاطب داره(که میلیونی هم داره) از بی عرضگی رسانه ملی با اینهمه دبدبه و کبکبه و امکناته که این شبکه ها یک هزارمش رو هم ندارن...چرا به جای حل مشکلاتمون زود یه انگلیسی و صهیونیستی پشت همه چیز می چسبونیم و اساسا صورت مساله رو پاک میکنیم؟
متاسفم برای خودمون که به جای حل مشکلاتمون و دنبال راه حل گشتن براشون فقط به دنبال حرف زدن و خودمونو علامه دهر دونستنیم. اگر از چیزی خوشمون بیاد، بهش می چسبیمو با چنگ و دندون می خواهیم ازش محافظت کنیم و اگر نه هم که معلومه...
کاش بتونیم یه کم چشمامونو بازتر کنیم و فقط از سر احساس حرف نزنیم، یه کم مطالعه کنیم و بفهمیم تو دنیا داره چی می گذره...
من که از من و تو متنفرم فقط از اکادمی خوشم میومد اون که از سری دمش بدم اومد !!!
مخصوصا از برنامه سالی تاک بدم میاد همه مردم ایران رو به تمسخر گرفته دختره نکبته زشت!!!
خدای مهربون ممنونم که زیباترین گل بهشتی رو به من هدیه کردی و من مادر شدم
CafeMom Tickers
2810