2777
2789
عنوان

❌پشیمونم ردش کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 32 پست
چجوری؟ نمیخوام‌ متوجه علاقم بشه اصلا نمیدونم چیکار کنم کلا کاری حرف میزنیم

بالا بهت گفتم . 

لایک کردنتون مشکلی ندارم .اگه مخالف نظرم هستین  می تونین ریپلای کنید من سعی نمی کنم شما را قانع کنم و به دیدگاهتون احترام میزارم لطفا شما هم همینطور باشید .و گفتگو می کنم که با دیدگاه و زاویای دید دیگران آشنا شم.واینکه لطفا مهربون باشین چون مهربونی تنها زبانیست که تمام موجودات اون رو درک می کنن .ودر آخر می دونم که خیلی غلط تایپی دارم😂😂😂. صرف نظر از رنگ پوستت ،نژادت ،مذهب و جنسیت و موقیعت اجتماعیت من دوست دارمو  برام مهم و با ارزشی .با تشکر از تایمی که برا مطالع گذاشتین 💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حوصله شناسایی شدن ندارم 🤦‍♀️ رشت هستیم 

نه خیالت راحت رشت نیست اگه راست گفتی اینی که من میشناسم ولی شرایطش خیلی شبیه این اقاس که گفتی تک به تکش 

خدایا شکرت ازت ممنونم بابت براورده شدنش دوست دارم خدا😍😍😍😍😍😍😍😍
نمی دونم درسته یا نه ولی همینو بگو بهش .یا بهش بگو کسیو توی زندگیش داری یا نه .یا حتی می تونی اینستا ...

اینستا فالو کردم قبلا دعوا مون سد دیگه گفتم فالو نمیکنم میدونم لج کرده فالو کنم قبول نمیکنه 

چجوری؟ نمیخوام‌ متوجه علاقم بشه اصلا نمیدونم چیکار کنم کلا کاری حرف میزنیم

اخه آدم با آدم فرق داره ولی من خودم گاخی خیلی رکم اگه من بودم شاید بهش میگفتم آفای فلانی رو تصمیمت هنوز هستی یا خیر .

لایک کردنتون مشکلی ندارم .اگه مخالف نظرم هستین  می تونین ریپلای کنید من سعی نمی کنم شما را قانع کنم و به دیدگاهتون احترام میزارم لطفا شما هم همینطور باشید .و گفتگو می کنم که با دیدگاه و زاویای دید دیگران آشنا شم.واینکه لطفا مهربون باشین چون مهربونی تنها زبانیست که تمام موجودات اون رو درک می کنن .ودر آخر می دونم که خیلی غلط تایپی دارم😂😂😂. صرف نظر از رنگ پوستت ،نژادت ،مذهب و جنسیت و موقیعت اجتماعیت من دوست دارمو  برام مهم و با ارزشی .با تشکر از تایمی که برا مطالع گذاشتین 💛
اخه آدم با آدم فرق داره ولی من خودم گاخی خیلی رکم اگه من بودم شاید بهش میگفتم آفای فلانی رو تصمیمت ه ...

بعد میترسم فکر کنه چون شرایطش بهتر شده دارم پیشنهاد میدم 🤦‍♀️

اینستا فالو کردم قبلا دعوا مون سد دیگه گفتم فالو نمیکنم میدونم لج کرده فالو کنم قبول نمیکنه 

به نظرم اگه لج کردو قبول نکرد من بودم دیگه بهش فکر نمی کردم البته اگر من بودم .

نه عللقه مند شدم 

فالوش کن اگه گفت مگه قبلا نگفتین همکارامو دوست ندارم فالو کنم بگو شما دیگه فراتر از همکار هستین😉 بعد سر حرف باز میشه بگو الان که پخته تر شدم طرز فکرم عوض شده نسبت بهتون شناخت بیشتری پیدا کردم واقعا انسان کاملی هستین

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
2810