2777
2789

یکی از دوستام خیییلی مهربون و خوب بود و کلی حرف میزدیم باهم شکست عشقی خیلی بدی خورده همش استوری غمگین میزاره یخ هم جواب میده 

نمیدونم از دستم ناراحته یا حوصله نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حوصله نداره حق داره

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

ن حوصله نداره حالاشکشت عشقی ب کنارشماخودت حوصله نداشته باشی میای بااین واون خوب بحرفی؟یقینانه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

عشق شکست نداره ...عشق واقعی منظورمه ...اینو همه باید بفهمن ...

اگه طرف ردتون کرد اسمش شکست نیس ...مهم اینه شما جرأت گفتن پیدا کردین و شجاعت داشتین...

اون شمارو از دست داده ن شما :)) 

اون حق انتخاب داشته همین ...بهش بگو به خودش سخت نگیره :)) ی روزی یکی میاد ک دوستتو همون جور ک پسررو دوست داره اونو دوست خواهد داشت :)) 

بهش بگو دنیا تموم نشده من کنارتم :))