2777
2789
عنوان

درس یا ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا یه خانواده متعصبن که فردا اجازه بیرون رفتنم بت نمیدن، کارشم که کلا مشکل داره اونم شریکی با پدر یعنی قشنگ زیر سلطه خانواده است، بیخیال شو دختر انقد موقعیتا خوب برات پیش میاد حالا

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

شغلش ک اصلا جالب نیست بدتر اینکه با پدرشم کار میکنه

تو فامیلم ک دخترا همه دیپلم...

من ک خوشم نیومد شمارو نمیدونم چی رو میگی خوب؟

درس بخون خودت شغل خوبی پیدا کنی ازدواج بهتری هم خواهی داشت

بابا 18 سالته سنی نداری بشین درستو بخون رشته خوبی قبول شی کیف دنیا بکن حالا انگار میخوای با کی ازدواج کنی نهایت یه سیگار فروشه خودتوبدبخت نکن خواهر نکن نکن چرا اینقد تو فاز ازدواجین بزار جوهر کارت ملیت خشک شه اصلا

چرا واقعا بعد ازدداج همه سزشون ب سنگ میخورع برام همیشههه سواله

من حتی بعد ازدواجمم دسو ادامه دادم 

مهم انتخاب درسته

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم

ن بابا خودتو بدبخت نکن 

شغلشو شغل نیس ک بخوای بگی اره طرف وضعش خوبه نیازی به شاغل بودن من نیست 

اصلا شغل ابرومندانه ای هم نداره 

درستو بخون دانشگاه هرچی هم قبول بشیا اما جای خوب ازدواج میکنی مطمئن باش

خواهش میکنم برام دعا کنید 🙏🙏🤍برام سه تا صلوات بفرستید و دعا کنید کنکور قبول بشم 🙏🙏🥺وضع مالیمون درست بشه و مشکلات و غصه هام حل بشه 🤍🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
استارتر عزیزم ... اشتباه نکن فداتشم مطمئن باش با درس خوندن به جاهای بهتری می رسی و کیس های خیلی مناس ...

مرسی عزیزم خودمم کنکوریم بعضی موقع بخاطر سنگینی درسا خسته میشم ولی باز ب بدبختیای ازدواج فک میکنم ب راه راصت هدایت میشم 😅😂

سیگاری نیست ولی قلیون میکشه 

با قلیون کشیدنش مگه مشکلی داره ؟؟!

باهاش حرف بزن بزاره درستو بخونی اگه واقعا دوست داشته باشه میزاره به نظرم...

خدایا اگه حکم باهاته یه لازم بزن داریم کوت میشیم!!  
چرا

😐😐دلیلش کاااملا مشخصه 

اولا که شغلش درست حسابی نداره ( اخه پخش کننده سیگار؟) 

دوما که با باباش کار میکنه 

سوما ۱۸ وقت ازدواج نیست 

چهارما قحطی خواستگار که نیومده 

درستو بخون

‏خودت را بساز تا آدم امنی شوی، برای روزهایی که نمی‌شود به کسی پناه برد💚

کسی ک مانع پیشرفت و تحصیلت بشه و با تیپا رد کن بره 

شغلشم خوب نیس

یعنی چی ک اونا باید برای تخصیلت تصمیم بگیرن

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤