۱۸ سالمه ی خواستگار خوب دارم ۲۴ سالشه با پدرش کار میکنن مغازه پخش سیگار دارن پسر خودش در نگاه اول پسر خوبی ب نظر میرسه ولی ی مشکلی که دارم این هست ک نمیزارن درس بخونم میگن دیپلم کافیه ب نظرتون چیکار کنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اینا یه خانواده متعصبن که فردا اجازه بیرون رفتنم بت نمیدن، کارشم که کلا مشکل داره اونم شریکی با پدر یعنی قشنگ زیر سلطه خانواده است، بیخیال شو دختر انقد موقعیتا خوب برات پیش میاد حالا
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
کسی ک مانع پیشرفت و تحصیلت بشه و با تیپا رد کن بره
شغلشم خوب نیس
یعنی چی ک اونا باید برای تخصیلت تصمیم بگیرن
...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟... ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را یا قناعت پرکند یا خاک گور ._. خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤