2777
2789

اره

مگه پدرمادرامون از اول یه جا بزرگ بودن

بخوای زندگی بسازی میشه همه جا خوشبخت و خوشحال زندگی کرد

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش نقشه باشه و این که بچه نداشته باشم، آره

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 

بستگی داره 

کسی که خونه چهل متری داره از شما خوستگاری کرده؟ 

یا ازدواج کردید و الان بنا بر شرایط باید داخل خونه چهل متری زندگی کنید؟ 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

مجتبی شکوری یه حرف قشنیگ زد

ما ادمامعیار خوشبختیمون به ارتفاع متشینمونه،به اینچ تلویزیون به متراژ خونه

خوشبختی رو به اینا گره ندید

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤

تو خونه ۴۰ متری پایین ترین جای شهر خونه کهنه ساز که لوله هاش زنگ زده دستشوییش تو حیاته و پر از سوسک های گنده است کابینت هاش زنگ زده یه جاری دارم طبقه بالا که یک سره بچه هاش یورتمه میرن خونه هم از پدر شوهرمه امضام برا خونه دار شدنمه جایی که آرامش برسم 

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

اگ واسه خودم باشه چرا ک نه رو چشمم میزارم

اگ اجاره ای باشه و بدونم همسرم وسعش نمیرسه زندگی میکنم ولی ب سختی

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤