2777
2789
عنوان

سیسمونی😍😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 11658 بازدید | 100 پست
وای عزیزم، شما همش دوسال از من بزرگترین، اونوقت دخترم فقط۹سالشه🤭ماشاالله بهتون⚘ 🥰خدا حفظتون کنه و ...

ممنون عزیزم 😊😊

خدا شما و دخترتون رو هم حفظ کنه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ممنون عزیزم 😊😊 خدا شما و دخترتون رو هم حفظ کنه

🙏🤲🤲⚘⚘⚘⚘⚘

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشالله 37 سالته نوه دار شدی 🥴🥴مگه دخترت چند سالشه  

ممنون عزیزم 

دخترم  ۱۹ونیم سالشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
به سلامتی پ زود شوهر کردی شوهرتون چند سالشه. خیلی حال میده سن کم بچه داشته باشی و مامان بزرگ شی  ...

شوهرم ۴۵سالشه

چیدمان خاصی نداره چون اتاق برا بچه ندارن میخوان اگه خدا بخواد خونه رو عوض کنن 

این گهواره و سرویس پلاستیک و بند لباس👇👇👇

اینم کمد تختش هس که سرویس بهداشتی رو چیدیم

اینم تختش 👇👇👇

اینم سرویس کالسکه و کهنه شور و اسباب بازی بزرگا👇👇👇

اینم ویترین

اینم کمد لباس  👇👇👇👇 که ظرف و کفش رو هم چیدیم داخلش

اینم کشوهای کمدش👇👇👇👇

اینم چوب لباسی و بخاری و استخر توپ

اینم رختخواب