2777
2789

[QUOTE=227763575]پسرای بلند دختر کوتاه و بغلی میگیرن پسرای کوتاه هم میان سراغ ما بلندا برای اصلاح ژنتیکیشون  😐[/QUOT

واقعاااااا نمی بدبختی داریم ما من هرچی خاستگار داشتم همه ازم کوتا تار قد خودم ۱و۸۹

عشق_دروغه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قدم بلنده۱۶۸.و خب استخون بندیم درشته.شماره پاهام۳۹ و دستم شماره۲.حس میکنم قد کوتاهتر و دست و پای ...

وای خدا من قدم ۱و۸۹ بعد پاهام انگار پا بچن ۳۷شماره پام ایقد اعصابم خورده پاهام اصلا ب هیکلم نمیان 

عشق_دروغه

من متوسطم ولی همیشه شنیدم‌ پسرها میگن‌ماشالله چه قد و بالای بلندی تا حالا ندیدم بگن ماشالله چه خانم کوتاهی

به نظرم زیبایی معیار نداره و همه قشنگن ولی اون قدر که کشیده و کمر باریکها  تو چشمند کوتاه خواستار نداره 

بارها از پسرهای دانشگاه شنیدم قد بلند که با ظرافت و زنانگی همراه باشه قابل مقایسه با هیچ معیار زیبایی نیست  

درکل دخترایی که قد متوسط تا کوتاهن و چال کمر دارن و بالاتنه و پایین تنه ی پری دارن هورمونای زنانشون ...

میگم چال کمر وقتی بایستی مشخص میشه؟

عزیزان برا خواسته م ی صلوات بفرستید منم سر نمازام دعاتون میکنم  😻😻😻❤❤❤❤❤❤❤

من قدم ۱۶۵ هست .نمی‌دونم کوتاهم یا بلندم اما اینو می‌دونم خواستگار فقط به شانس بستگی داره .من خودم در آستانه ۲۲ سالگی ٫۲تا پیشنهاد درب و داغون بیش تر نداشتم 🤧

پسرای بلند دختر کوتاه و بغلی میگیرن پسرای کوتاه هم میان سراغ ما بلندا برای اصلاح ژنتیکیشون  😐

😂😂 دقیقا من دتومجردی کوتاها برام میومدن

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
2810