2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اصلا ربطی به سلیقه قبلی شوهرتون نداره

اون یه دوستی ساده بوده که تمام شده پروندش بسته شده

اکثریت آقایون و یا خانمها قبل از ازدواج روابطی داشتن که یه امر طبیعیه و حتما قبل از ازدواج شمارو دیده و پسندیده که با شما ازدواج کردن (قدت خیلی مناسبه و شیکه پس اعتمادبنفستو از دست نده) 

اقایون زیر ۲۶ و خانمها زیر ۲۲ سلیقه و معیار و ملاک انتخابشون پخته نیست

نظراتتون بدرد خودتون میخورع

اونایی ک بلندن میان میگن نه مردا قد بلند دوست دارن

اونایی هم ک کوتاهن میان میگین قد کوتاه قشنگ ترع

ب نظرم این موضوع از هر مردی ب مرد دیگ و با توجه ب سلیقه متفاوتشون فرق میکنه،یکی کوتاه میخاد یکی بلند خیلیا هم براشون مهم نیست قد

دیگ قد و اینچیزا ب ژنتیک بستگی دارع، دست خودتونم نبودع ک بخایین راجبش بیان کنین👀

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
وای خدا من قدم ۱و۸۹ بعد پاهام انگار پا بچن ۳۷شماره پام ایقد اعصابم خورده پاهام اصلا ب هیکلم نمیان&nb ...

یعنی قدت اندازه علی ضیا هس؟😕🤨البته اون گف۱۹۰تاس😃یسانت کمتری🤨

کلا بلندی برا خانم  و اقایون واقعا امتیازه  اگر قد بلند بد بود خانما ده سانت کفش نمیپوشیدن ...

خدایی زن هیکلی و گنده و زمخت هیچ معیار زیبایی نداره 

چه حرفا

فکر کنم شما بلندی خیلی‌ زیاد 

داری این‌جوری میگی 

قد متعادل خوبه نه کوتاه زیاد نه بلند زیاد

من 165به بالا برای خانم اصلا دوست ندارم چون یغور و گنده میشه  قد خانم زیر 170قشنگه

در ضمن شکیرا الهه زیبایی و استایل هست جهت اطلاع با قد 155

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
دقیقا، پس چرا خانمای  کوتاه قد کفش پاشنه بلند می پو‌شن

به این چیزا دقت نکن 

به خانمای بلندم میگن فلان چیزو بپوش و کفش تخت که قدت زیاد دراز نشه  مانتوهای بلند نپوش دراز نشی 

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   

باور کنید زن برا خوش اومدن مرد آفریده نشده خودش شخصیت مستقل داره حالا هر جور که باشه 

بعدم یه جور مرد مرد میگید انگار همشون همه چی تمومم فقط زنه اشکالی چیزی داره !! 

بدتر از همه اون زن هایین که میان توجیه میکنن نه اینجوری دوست دارن اونجوری دوست دارن ‌تز میدن 

این تاپیک نمونه بارز ضد زنیه 

زن علیه زنانه 

چی میگید واقعا !!! 

مردها حتی کچلم باشن چنان اعتماد به سقف دارن خدا رو بنده نیستن اونوقت  زن ها رو ببین این همه ضعف از کجا ناشی میشه که میشینید میگید قد بلند خوبه قد کوتاه خوبه یا برعکس !!اینها اصلا صحبت کردن نداره 

مرد خوشش بیاد یا نیاد

ینی همه هم و غمتون اینه 

جای این تفکرات ب پرورش خودتون بپردارید

نه تفکر راجع ب چیزایی که توش هیچ نقشی نداشتید و ندارید

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
2810