2777
2789

[QUOTE=227763575]پسرای بلند دختر کوتاه و بغلی میگیرن پسرای کوتاه هم میان سراغ ما بلندا برای اصلاح ژنتیکیشون  😐[/QUOT

واقعاااااا نمی بدبختی داریم ما من هرچی خاستگار داشتم همه ازم کوتا تار قد خودم ۱و۸۹

عشق_دروغه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قدم بلنده۱۶۸.و خب استخون بندیم درشته.شماره پاهام۳۹ و دستم شماره۲.حس میکنم قد کوتاهتر و دست و پای ...

وای خدا من قدم ۱و۸۹ بعد پاهام انگار پا بچن ۳۷شماره پام ایقد اعصابم خورده پاهام اصلا ب هیکلم نمیان 

عشق_دروغه

من متوسطم ولی همیشه شنیدم‌ پسرها میگن‌ماشالله چه قد و بالای بلندی تا حالا ندیدم بگن ماشالله چه خانم کوتاهی

به نظرم زیبایی معیار نداره و همه قشنگن ولی اون قدر که کشیده و کمر باریکها  تو چشمند کوتاه خواستار نداره 

بارها از پسرهای دانشگاه شنیدم قد بلند که با ظرافت و زنانگی همراه باشه قابل مقایسه با هیچ معیار زیبایی نیست  

درکل دخترایی که قد متوسط تا کوتاهن و چال کمر دارن و بالاتنه و پایین تنه ی پری دارن هورمونای زنانشون ...

میگم چال کمر وقتی بایستی مشخص میشه؟

عزیزان برا خواسته م ی صلوات بفرستید منم سر نمازام دعاتون میکنم  😻😻😻❤❤❤❤❤❤❤

من قدم ۱۶۵ هست .نمی‌دونم کوتاهم یا بلندم اما اینو می‌دونم خواستگار فقط به شانس بستگی داره .من خودم در آستانه ۲۲ سالگی ٫۲تا پیشنهاد درب و داغون بیش تر نداشتم 🤧

پسرای بلند دختر کوتاه و بغلی میگیرن پسرای کوتاه هم میان سراغ ما بلندا برای اصلاح ژنتیکیشون  😐

😂😂 دقیقا من دتومجردی کوتاها برام میومدن

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
2810