2777
2789
عنوان

دارم زیر بارون راه میرمو گریه میکنم یا خداااا کمکم کنن😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 41 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گوشیت خراب میشه  چنین نماند چنین نیز نخواهد ماند  گریه کن خودتو خالی کن  اما بدون ...

خدا کنه فقط یه خاطرش بمونه بابا بخدا به هر کی میخواید دیگه  فقط آرزوم مرگهه😭😭😭😭😭😭

نــــشـــد ســهــمــم امــا مـــن هــمــیــشــه عــ🖤ـــاشــقــش هســـ🖤❤ــتــم 
برا منم دعا کن از دست شوهر روانیم راحت شم ساعت 5 صبح اشکمو در آورده با کتک زدن من خونه رو ترک کرد فت ...

ایشالا  زندگیت اونقدر خوب شه همه حسرتشو بخورن 😭😭😭

نــــشـــد ســهــمــم امــا مـــن هــمــیــشــه عــ🖤ـــاشــقــش هســـ🖤❤ــتــم 

به حق همین رحمت الهی اشک چشمات به اشک شوق و خوشحالی تبدیل بشه

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...

کجا میری بیا چتر منو ببر

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
ایشالا  زندگیت اونقدر خوب شه همه حسرتشو بخورن 😭😭😭

بخدا اصلا نمیخوام کسی حصرت زندگیم بخوره فقط خودم تو زندگیم آرامش داشته باشم از 5 صبح داره تنم میلرزه سمت قلبم گرفته ی لیوان آب نمیتونم بخورم خدا براش بد بخواد خیلی تو غربت اذیتم کرده