2777
2789
عنوان

گرفتن پسرم از پوشک😢😢

462 بازدید | 46 پست

سلام خوب هستید مامانای عزیز پسرم ۱۹ماهشه کامل حرف نمی زنه می خوام از پوشک بگیرمش خودش که اصلا جیشو اینا نمیگه خودم هربیست دقیقه یبار میبرمش دستشویی

هر سری میبرمش دستشویی باید پاهاشو دستاشو از سر بشورم دستو پاهای خودمم که به کنار که بااین سن کم پادردشدید گرفتم فقط نگران اینم که هر سری پاهای پسرمو می شورم کلا از کمر به پایینا این تفلکم مثل من پادرد نگیره توروخدا راهنمایی کنید دارم روانی میشم بس که وسواسیت نشون میدم

زوده گلم خیلی

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه میگم بزار بگیرم از مای بی بی دیگه بسشه بزرگ شده🙈🙈

زوده عزیزم داری به بچه ت اسیب میزنی

من پسرم ۱۸ ماهشه واقعا زوده از الان حداقل دو سالش بشه بعد

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
۱۹ماهشه آخه یعنی کار اشتباهیه

بله عزیزم

اگر متوجه میشد و همکاری میکرد یه چیزی ولی میبینی که همکاری نمیکنه اونم تواین فصل سرد سال روزی چندین بار پهلوش و پاهاش خیس میشه دورازجونش ممکنه مریض شه 

حداقل تا تابستون صبر کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
من 18ماهگی گرفتم نوزده ماهگی میگفت بیست ماهگی خودش میرفت دیگه من نفهمیدم چرا میشورینش بااب ؟

وای خوش به حالت عزیزم 

پس چی کارکنم دستشویی که نمیبرمش که مبادا آب کثیف بپره روش یا دست بزنه زمین میبرمش حموم اومدنی کلا می شورمش 

مگه شما نمیشستید؟

زوده .

اجازه بده حداقل جمله بندیش کامل بشه اینجوری هم خودت اذیت میشی هم بچه.

من دخترم رو ۲ سال  وهفت ماهش بود که از پوشک گرفتمش

که خداروشکر خیلی همکاری میکرد و اصلا پیش نیومد که خونه خودم یا دیگران کثیف بشه.

دختر دومم هم الان دوسال و نیمه ش بعد از عید از پوشک میگیرم

ن کار درست رو میکنی عزیزم چیه این پنبه ها لای پای بچه اتفاقا تو مادر نمونه ای هسی

فدات بشم من تازه بیست سالم شده به خدا ببینی انگار چهل سالمه انقدر که سره غذا خوردن میان وعده دادن و....حرص خوردم

2810