2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فارس جون..... خیلی ناراحت شدم برات، واقعا از ته دلم میگم، دعا میکنم و یه نذری میکنم، ان شا الله همسرت خوب شه. کاش دکتری رو می شناختم راهنماییت میکردم.
خدایا مرسی که هستی.مرسی که دوستم داری.ببخشید بعضی وقتا کم کاری می کنم و تو هم چنان هوامو داری.خداجونم لطفا مراقب همسرم دخترم و نی نی تو دلم باش☺️مرسی که اینقدر خوبی❤️
خیلی سخت بود هم اون لحظه زیر بارون بودیم چهل دقیقه تا آمبولانس بیاد و هم الان همسر من یک آدم بسیار پر انرژی شوخ و فعالی بود و الان واقعا داره بهش سخت میگذره
من باردار نیستم این تیگر داره روزهای انتظار من رو نشون میده چون دارم درمان گیاهی میکنم به امید خدا
,وااااااااااااااااااااای خدایا چقدر سخت......چرا یهو ملق زده یعنی دید نداشتید کنار جاده خالی شده؟؟؟تو کجا نشسته بودی؟
اندوه که از حد بگذرد.....جایش را میدهد به یک بی اعتنایی مزمن....دیگر مهم نیست
انشالله که خدا نصیب هیچکی نکنه و همه مسافرا سلامت به مقصد برسند
من باردار نیستم این تیگر داره روزهای انتظار من رو نشون میده چون دارم درمان گیاهی میکنم به امید خدا
چقدر متاسف شدم و ناراحت خدا به شما هم امیدوارم صبر و تحمل و یرو بده تا این روزا رو بگذرونین ‌امیدوام حال شوهرت خوب شه
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
از کدوم شهر به سمت کجا بود عزیزم؟ همتون کمربند بسته بودین؟
خدایا مرسی که هستی.مرسی که دوستم داری.ببخشید بعضی وقتا کم کاری می کنم و تو هم چنان هوامو داری.خداجونم لطفا مراقب همسرم دخترم و نی نی تو دلم باش☺️مرسی که اینقدر خوبی❤️
دکتر مینا ایزدی88887688مهذه های 1تا5 بابامو عمل کرد دکتر ناویان فر بیمارستان عرفان عموم هم مسئول فیزیوتراپی عرفان
http://www.niniaxs.ir/index.php/1ta3/1545-2015-02-12-21-31-19گل پسر من فرشته بی بال عاشق عشق دادنشم
برام اصلا هزینش مهم نیست و این که دکتر هر جای ایران باشه میبرمش ولی خانوما این دکترایی که معرفی میکنید بگید مال کدوم شهر هستند
دکتر نجل رحیم که گفتم تهرانه بیمارستان ایرانمهر
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست...