سلام چند هفته پیش روز چهارشنبه شوهرم زنگزد گفت بریم مشهد منم گفتم باشه بعدش مادر شوهرمم گفت منم باهاتون میام و خواهر شوهرم و بچش هم اومدند رفتیم مشهد و جای شما خالی چه زیارت خوبی بود حرم هم خلوت بود و خیلی زیارتش چسبید بهمون روز شنبه صبح رفتیم حرم و راه افتادیم سمت شهرمون تو تربت نهار خوردیم و دوباره به مسیر ادامه دادیم ،تقریبا یک ساعتی بود که برسیم داشتیم میگفتیم و میخندیدیم که هوا هم بارونی بود و کنار جاده فاقد شونه خاکی بود که یک هو لاستیک ماشین افتاد تو گودی کنار جاده و ماشین شروع کرد به ملق زدن
من باردار نیستم این تیگر داره روزهای انتظار من رو نشون میده چون دارم درمان گیاهی میکنم به امید خدا
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم من سمت ونک یه جراح مغز و اعصاب خوب میشناسم اونم هم دکتر ارتیاعی هستش . داییم برای تومور مغزی که داشت بردیمشون پیش ایشون و با جراحی ایشون خداروشکر خوب شدن .
آخه قبلش چند تادکتر برده بودیمش بهمون گفته بودن که سنش بالاست و نمی تونه جراحی انجام بده و ریسک و خطرناک ولی با معرفی یکی از دوستای بابام بردیمش پیش ایشون و خداروشکر الان عمل کرده و خوب شده
عزیزم من سمت ونک یه جراح مغز و اعصاب خوب میشناسم اونم هم دکتر ارتیاعی هستش . داییم برای تومور مغزی ک ...
واقعا راست میگی من هم دنبال یه جراح مغز و اعصاب می گردم واقعا کارش خوب باشه چون عمویی من هم تومور مغزی داره و خیلی نگرانش هستیم . تو همین نی نی سایت خیلی تعریف دکتر ارتیاعی را شنیدم اینجوری که شما گفتی مشتاق شدم تا ببریمش پیش ایشون انشالله که مشکل ایشون هم مثل دایی شما برطرف بشه
عزیزم سمت ولنجک یه جراح مغز و اعصاب عالی می شناسم به نام دکتر دکتر عرفان قربانی مقدم. شوهر عمه من یه تصادف سنگینی کرد که متاسفانه نخاعش آسیب دیده بود. بعد از کلی پرس و جو دکتر عرفان قربانی مقدم بهمون معرفی کردن. خداروشکر الان حالش خوبه. شماره تلفن براتون می ذارم 26806140