2777
2789

ببین گوشیم و زدم بازگشت ب تنظیمات کارخانه همه چی پرید من مطمئنم ک باشماره موبایلم حساب داشتم ایمیل نداشتم اونموقع ک نصب کردم حتی ی دفعه هم یادمه رمزمو فراموش کرده بودم زدم فراموشی رمز اونموقع برام پیامک اومد خلاصه ک الان شمارمو میزنم میگ اصلابالین شماره حسابی نیس هرشماره ای داشتم زدم گف حساب نیس حتی نام کاربریم میزنم میگ این نام کاربری معلق ب حساب نیس چیکارکنم

با کامپیوتر برو 

متعهدم                                                                             به دوست داشتن تٌ                                                             تا ابد..  :( 💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با کامپیوتر برو 

پیج شوهر منم بستن 

نمیتونه دوباره اکانتش  و باز یابی کنه

همش عکس قطار و ماشین و اینا میاره که اصلا انتخاب نمیشن

بترس از دادگاهی که قاضی خودش شاهده..
چ فرقی میکنه  با2تاگوشی امتحان کردم

گوشی بدرد نمی خوره

متعهدم                                                                             به دوست داشتن تٌ                                                             تا ابد..  :( 💎
پیج شوهر منم بستن  نمیتونه دوباره اکانتش  و باز یابی کنه همش عکس قطار و ماشین و اینا میا ...

رمزش بازیانی نمیشه؟

رمزش رو میدونه ۲۲# بهمن گذاشته انیستا پیجش رو بسته  و پیام اومد که اگه تا ۱ ماه اگه بازیاب ...

اره غیر فعال شده فقط

فیل تر شکن قطع باشه حتما

learn more بزنین بعد بعدlet us know بعد گزینه no بعد اطلاعات رو وارد کنین فقط جای کشور United States رو انتخاب کنین

در کارد اول نام واقعی خود، در کادر دوم نام کاربری حساب، در کادر سوم ایمیل و در بخش انتخاب کشور سکونت

اگه گفت چیزی اپلود کنین نادیده بگیرین

چند ساعت بعد باید یک ایمیل از اینستاگرام دریافت کنید. در این ایمیل از شما خواسته می‌شود تا بر روی یک برگه کاغذ با دست خط خود یک کد که در ایمیل ذکر شده را با اعداد انگلیسی به همراه نام کاربری و نام خود با خط خوانای انگلیسی و واضح بنویسید. برگه را با دو دست به صورت کامل جلو خود بگیرید تا تمام نوشته‌های آن مشخص باشد. بگویید یک نفر دیگر از شما با فاصله مناسب عکس بگیرد تا صورت و نوشته بر روی کاغذ با به شکل مناسب در عکس بیفتد.عکس باید فرمت JPEG داشته باشد.  ارسال عکس بی‌کیفیت با دوربین ضعیف و واضح نبودن صورت یا متن روی کاغذ، روند کار شما را مختل می‌کند. بعد از انداختن عکس آن را به ایمیل ضمیمه کنید و در جواب ارسال کنید.

این مراحل را 2 بار در روز انجام دهید و منتظر پیغام فعال‌سازی مجدد حساب‌ کاربری‌تان از طریق ایمیل بمانید.

روشش این طوریه

رمزش رو میدونه ۲۲# بهمن گذاشته انیستا پیجش رو بسته  و پیام اومد که اگه تا ۱ ماه اگه بازیاب ...

هر روز این کار که میگم بکنین احتمالا وصل بشه

با شماره موبایل وارد شده  نه ایمیل

با کامپیوتر امتحان کردین؟؟

چون موبایل خیلی وقتا مشکل داره 

اگه نشد با اینستاگرام وب برو تو گوگل سرچ کن Instagram 

اون جا بازیابی رمز بزن