2777
2789
عنوان

خانومایی ک بچشونو میزنن یکی هم تاپیک زده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 65 پست
اسی اینکه شرایط زندگی تو جوریه که تونستی و میتونی به اعصابت مسلط باشی دلیل نمیشه همه بتونن..  ...

ول کن عزیزم این تاپیکم دعوا میکنین من اونجا راهکار خواستم قفل کردی لااقل بزار اینجا ببینم چی میگن بچه ها همه میدونیم از تو مهربونتر واس دخترت نیس اگرم کسی بهت توهین کرده اونم واس خاطر دختر تو بوده وتس خاطر خودش ک بهت فوش ندادن اگر بچه ها واس خاطر زدن دخترم بهم فوشم بدن هیچی نمیگم چون میدونم بخاطر منو بچم میگن😊

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
از پیام نوستن و شعار دادنشون مشخصه بچه نداره

بیا دروغم میگه🤭

فقط برا بقیه علیه سلام میشن

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطالبتم تو گوگل سرچ کنی چامل هست و کاملترشو خوندم و عمل کردم..  اما شرایط هرکس فرق داره..  ...

هرچه نفرین کردی انشالله برمیگرده به خودت چون من گناهی نداشتم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
من شخصا نه کارمو توجیه کردم نه دنبال تایید بودم..  حالم به قدری بده که باوجود بارداری خوابم نم ...

باشه بزن، دومی که به دنیا اومد اونو بیشتر بزن چون طبعا شرایط سخت‌تر شده. مشاوره هم نرو، کتابم نخون، به همه هم بپر‌. 

اون همه تاپیکت فحشت دادن هیچ نگفتی من بیچاره ک از اول داشتم راهنمایی میکردم اون همه وقت واست گذاشتم ...

نفرینت نکردم.. ارزوی شب تولد بود.. 

فقط گفتم شرایط منو داشته باشی و یه نفر بره رو مخت ببیتم میتونی خودتو کنترل کنی و شعار بدی.. 

من خودم خیلی اون استارتر درک کردم چون دوقلو دارم گاهی میشینم گریه میکنم از دستشون واقعا من و ب مرز ...

دقیقا مثل من ....من الان رو خودم خیلی کار کردم زود جوشیم هم  ارثیه ولی الان اوکی شدم...حال میکنم با بچم..

منم خیلی حاضر جوابم متاسفانه هرچی میکشم از زبونمه

اره دقیقا بعضی وقتا میگم کاش لال بودم

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
نفرینت نکردم.. ارزوی شب تولد بود..  فقط گفتم شرایط منو داشته باشی و یه نفر بره رو مخت ببیتم می ...

چقدر حقیری تو ک ارزوی شب تولدت اینه ک یک نفر بره روی مخ من ولی مطمئن باش بد بخوای برای هرکس صد برابر بدتر به خودت برخواهد گشت

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
دقیقا مثل من ....من الان رو خودم خیلی کار کردم زود جوشیم هم  ارثیه ولی الان اوکی شدم...حال میکن ...

خداروشکر دعا کن منم رابطم با دختزم خوب شه

منم یکم افسرگی گرفتم ی مدت قاطی بودم متاسفانه دستمم رو بچم بلند شد ولی چون پشیمون سدم سعی کردم خشممو ...

منم ۷یا ۸ماه عصبی میشم میرم تواتاق درو رو خودم قفل میکنم که حتی سرشون دادنزنم

ولی بعدش اینا پشت در گریه مامان بیا بیرون🤧🤧🤧

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
من شخصا نه کارمو توجیه کردم نه دنبال تایید بودم..  حالم به قدری بده که باوجود بارداری خوابم نم ...

ماهم بچه داریم بچه های که خیلی شلوغن وهزارتا ادا اطوار دارن ولی وقتی عصبی میشیم بچه رو کتک نمی‌زنیم 

اون لحظه باید خشمت رو کنترل کنی سعی کن اون لحظه بچه رو از خودت دور کنی به این فکر کن که اون بچه س بی عقله خوبه یکی از تو قدرتمند تر و بزرگتر باشه سر اشتباهات و تقصیرات کتکت بزنه   

دقیقا مثل من ....من الان رو خودم خیلی کار کردم زود جوشیم هم  ارثیه ولی الان اوکی شدم...حال میکن ...

من زودجوش نیستم واقعا ولی بچه ها از نقطه جوش هم فراتر میرن

خداروشکر

منم خیلی رو خودم کار کردم چند ماهه

2810