2777
2789
عنوان

خانومایی ک بچشونو میزنن یکی هم تاپیک زده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 65 پست
من وقتی ب مامانم‌ میگم چرا دست بلند میکنی روم حتی جلوی بقیه ی تو جمع یادمه میزد منو  ۱۶.۱۷ سا ...

😢😢😢😢😭😭😭😭😭😔😔😔😔واقعا ناراحت شدم عزیزم توام اگ میتونی برو مشاوره 

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

💚 مادرتم پر تروما هست

نمیدونم چیه اسمش

ولی توی بحث ها مطمئنم منم بی تقصیر نیستم

اما روش مدارا کردن با بچشو یاد نمیگیره 

حتی تا یچیزی میگم بهم‌ میگه چیزی نیست تو دلت کتک میخواد

اگ کتک بخوری خفه خون میگیری

متاسفانه اطرافیان هم خیلی ب روم میارن و مسخرم میکنن بخاطر اینکه مامانم جلوی اونا منو زده

و جالبترش اینه ک من ۱۹ سالمه

اینقدر همش همه گفتن مقصر کتک خوردنا تویی خودت باعث میشی بزنتت

من باور کردم

و پذیرفتم ک من حقمه کتک بخورم چونکه زیاده روی کردم 

من تو بچگیم. کتک. نخوردم.. 

منم کتک نخوردم ولی خب الان اینجوریم یه نسخه رو نمیشه ک برا همه نوشت

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
😢😢😢😢😭😭😭😭😭😔😔😔😔واقعا ناراحت شدم عزیزم توام اگ میتونی برو مشاوره 

ناراحت نباش عزیزم

مامانم ک ناراحت نیست منم ب این باور رسیدم ک اگر خطایی ازم سر زد باید کتک بخورم 

نمیدونم چیه اسمش ولی توی بحث ها مطمئنم منم بی تقصیر نیستم اما روش مدارا کردن با بچشو یاد نمیگیره&n ...

مشکل من و همسرم عین تو و مادرته

ناراحت نباش عزیزم مامانم ک ناراحت نیست منم ب این باور رسیدم ک اگر خطایی ازم سر زد باید کتک بخورم&nb ...

نع نگو اینجور تورو خدا

من همونم که تاپیک زدم..  تو بچه داری ؟

اره بچه دارم

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
میشه جوابمو بدی؟  بچه داری؟

میدونی گفتن این حرفا تا بچه نداری اسونه ولی محال ممکنه کسی حتی یبار یه سیلی ب بچش نزنه

مگه اینکه درروز مدت طولانی نبینتش!

کتک زدن درست نیس ولی خب شعاردادنم درست نیس!

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
من وقتی ب مامانم‌ میگم چرا دست بلند میکنی روم حتی جلوی بقیه ی تو جمع یادمه میزد منو  ۱۶.۱۷ سا ...

عزیزم...برو پیش روانشناس امیدوارم زود از اون جو مسموم راحت شی مامانتم خودش عصبیه 

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
ناراحت نباش عزیزم مامانم ک ناراحت نیست منم ب این باور رسیدم ک اگر خطایی ازم سر زد باید کتک بخورم&nb ...

وای ن خدا نکنه عزیزم

من شخصا نه کارمو توجیه کردم نه دنبال تایید بودم.. 

حالم به قدری بده که باوجود بارداری خوابم نمیبره.. 

و لحظه ای از فکر شبی که گذشت بیرون نمیرم.. 

اینو به اونایی از جمله استارتر این تاپیک. میگم که هرجور خواستن توهین و قضاوتم کردم‌ و من ازشون نمیگذرم چون بیتر اشچمو درآوردن و حالمو گرفتن.. 

کسیکه بچه نداره نمیتونه واسه بچه دارا نسخه بپیچه..

شما 24 ساعت شبانه روز با یه بچه سر کله بزن و و همه جور رفتاراشو نق نقو و بهونه گیریو و گریه و هزارتا خواسته دیگشو بگذرون و به جون بخر چون به دنیا آوردیشو و دوسش داری اما به هردلیلی با موچکترین تلنگر اختیارت از دست میره.. 

خیلی به اعصابت نناز و کتاب کتاب نکن چون زندگی واقعی و شرایط هر کس فرق داره.. هیلی فرق داره.. 

همسرت خیلی نامرده پس باز من اینکه مادرم اینکارو کنه برام قابل درکه ولی همسر خیلی دردناکه من نمیتون ...

اره میگ نباید جواب هیچ کدوم از حرفامو بدی واگرنع کتکم میزنه ک حاصر جوابی  این عصبی شدنمم تقصیر اونه

2810