2777
2789
عنوان

خانومایی ک بچشونو میزنن یکی هم تاپیک زده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 65 پست
https://www.ninisite.com/discussion/topic/8075267/%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d8%af%db%8c%d8%af%d9%85- ...

واقعا رفتی تو تامیکای من گشتی؟شاید این اکانت دست ده نفر باشه تو ک گشتی خب ببین کلی تاپیک درمورد مهدش و دندون درد و.. زدم ! اصل مطلبو نگاه کن

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
اروم باش..از فردا برای دخترت و همسرت جبران کن...همین...توصیح نمیخاد ب بقیه بدی

اخه این واقعا داره اذیت میکنه.. 

اول تاگیک دوتا عکس هز تو گوگل گذاشته منت دنیارو واسم میزاره.. 

بعدشم با یکی دیگه تو تاپیک هی 0رت بهم میگفتم و همو تایید میکردن.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8075267/%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d8%af%db%8c%d8%af%d9%85- ...

استارتر اگه واقعا بچه نداری یعنی هم جواب سوال رو دروغ گفتی  هم اون استارتر رو قضاوت کردی وقتی تو شرایطش نیستی . اینکار شما خیلی بدتر از کار اون استارتره که از سر عصبانیت بچه خودشو تنبیه کرده . قطعا کودک آزار نیست و بیشتر از ماها بچه خودشو دوست داره  اما همه بهش توهین کردن . اینجور که معلومه نصف اونایی که توهین کردن یا مجردن یا بچه ندارن 

برای این حرف که کاربری دست چندنفره و این حرفا هم میشه راحت قضاوت کرد . دقیقا مثل قضاوتی که درمورد اون استارتر شد

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

منم ۷یا ۸ماه عصبی میشم میرم تواتاق درو رو خودم قفل میکنم که حتی سرشون دادنزنم ولی بعدش اینا پشت در ...

منم چندین بار اینکارو کردم😔

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
خداروشکر دعا کن منم رابطم با دختزم خوب شه

انشاءالله...فقط کافیه نزاری لج کنه و انرژیشو کامل تخلیه کنی...البتع خودتم خسته میشی..من روزی شده دوبار میبرم پارک...4..3 ساعت فقط توپارک و درحال بدو بدو و پیاده روی...توخونم کلی بازی میکنم و توجه...اصلا نباید زمینه لجشون فراهم بشه

اسی اینکه شرایط زندگی تو جوریه که تونستی و میتونی به اعصابت مسلط باشی دلیل نمیشه همه بتونن..  ...

اگ دنبال چاره بودی منم فقط بهت راهکار دارم! بله واقعا کتاب خوندن نازیدن داره ..

من هیچکسو قضاوت نکردم فقط ی اطلاع رسانی کردم و کتاب معرفی کردم ..شاید دو روز دیگه اروم شدی تاپیک منو بخونی متوجه میشی ک من حرف بدی نزدم ...لحن حرف زدن شما واقعا بده و بحث کردن بی فایده!و اگ همین کتاب کتاب ک شما میگی آدما میخوندن و عمل میکردن الان وضعیت جامعه این نبود ...

نمیدونم امیدوارم حال دلت خوب شه و با پرخاشگری ب دیگران چیزی درست نمیشه!!

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸