2777
2789

سه قلوهای من کلاس اولن نصف سال رفته ولی ما هنوزم برای مشق نوشتن دعوا داریم 

همش با جنگ و دعوا به زور یه خط مینویسن

تا الان که ۷ سالشون شده نه مسافرتی رفتم نه خرید بدون دردسری 

دیروز بعد از دوسال رفتم یه مانتو بگیرم بچه ها با همسرم تو مغازه بودن دو دقیقه بعدش تا دخترم نیست😑

رفته بود تو اتاق پرو در رو هم قفل کرده بود.... 😐

خلاصه کوفتم کردن برگشتیم 

ناشکری می کنم بنظرتون؟ پس کی این سختیا تموم میشه یه نفس راحت بکشم

‏خودت را بساز تا آدم امنی شوی، برای روزهایی که نمی‌شود به کسی پناه برد💚

من فانتزیشو دارم

قبول نیست؟🥲😂

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

کسی نیست نزدیکتون گاهی بزاری پیشش هوایی عوض کنی 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی نیست نزدیکتون گاهی بزاری پیشش هوایی عوض کنی 

خونه مامانم نزدیکمونه ولی اونجاهم اذیت میکنن خواهرم میگه بیا ببرشون😂

‏خودت را بساز تا آدم امنی شوی، برای روزهایی که نمی‌شود به کسی پناه برد💚

دعوا کردن هرروز  بهونه گیری  حسادت کردنشون بهم  تکالیف و مدرسه  واقعا کم اور ...

درکت میکنم... با اینکه من دوقلو دارم و 3 سالشونه اما داغوووون شدم... فقط میتونم بهت بگم وقتی 9 الی 10 ساله شدن  بهتر میشهههه

همیشه سعی میکنم انسان خوبی باشم و در حق هیچ کس بدی نکنم.حق الناس برام خیلی مهمهههههه. نه از جهنم میترسم و نه طالب بهشتم‌. وجدان  آروم خودم از بهشت و جهنم مهمتره
خونه مامانم نزدیکمونه ولی اونجاهم اذیت میکنن خواهرم میگه بیا ببرشون😂

الهی .عزیزم تو اگه سع تا میاوردی میگفتم چه کاریه .این دوره زمونه و اعصابای خراب ولی کار خدا بود سه قلو شدن هرچی فک کنی بیشتر بهت سخت میگذره .خودت تنها برو خرید ماشاالله بزرگ شدن که بزار پیش همسر خودت برو .

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
2810