2777
2789
عنوان

مامانایی که دوقلو یا سه قلو دارید .......

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 26 پست
 درکت میکنم... با اینکه من دوقلو دارم و 3 سالشونه اما داغوووون شدم... فقط میتونم بهت بگم وقتی 9 ...

همتون طبیعی چند قلو آوردین .سه سالگی اوج شیطونیشون هست 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
سلام  ببخشید یه سوال طبیعی ۲ قلو باردار شدین یا با دارو  من میخوام ۲ قلو باردار شم گفتم ...

خواهرشوهرمو دخترخاله هاش و عمه هاش و مادربزرگشون همه دوقلو دارن همه تو جوونی قرص اعصاب میخورن و داغون. بااینکه کمک دارن هم مادراشون هستن هم مادرشوهراشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همتون طبیعی چند قلو آوردین .سه سالگی اوج شیطونیشون هست 

من دوران پریودی به شدت نامنظمی داشتم و دارم... و اینکه دیواره رحمم خیلی ضخیمه. 

من واقعا با خواست خودم باردار نشدم.(برای یک سال آینده برنامه ریزی کرده بودیم) کاملا طبیعی... اصلا ژنتیکی های مختلف د. ک تخمکی هستم. من دوقلوهای همسان دارم. دکتر گفت شاید بخاطر شرایط بدن خودت بوده

همیشه سعی میکنم انسان خوبی باشم و در حق هیچ کس بدی نکنم.حق الناس برام خیلی مهمهههههه. نه از جهنم میترسم و نه طالب بهشتم‌. وجدان  آروم خودم از بهشت و جهنم مهمتره
من دوران پریودی به شدت نامنظمی داشتم و دارم... و اینکه دیواره رحمم خیلی ضخیمه.  من واقعا با خو ...

اشتباه تایپی

اصلا ژنتیکی نبوده چون من تک تخمکی هستم

همیشه سعی میکنم انسان خوبی باشم و در حق هیچ کس بدی نکنم.حق الناس برام خیلی مهمهههههه. نه از جهنم میترسم و نه طالب بهشتم‌. وجدان  آروم خودم از بهشت و جهنم مهمتره
اشتباه تایپی اصلا ژنتیکی نبوده چون من تک تخمکی هستم

الهی خواست خدا بوده .یبار راحت شدی دوتا داری .دیگه نیاری همین دوتا فرشته ها خوبه🤗

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
سلام  ببخشید یه سوال طبیعی ۲ قلو باردار شدین یا با دارو  من میخوام ۲ قلو باردار شم گفتم ...

سلام جانم 

بله طبیعی بود

ولی قرص کلوموفین هم شنیدم برای چندقلویی خوبه 

بهتره با دکترتون مشورت کنید 

‏خودت را بساز تا آدم امنی شوی، برای روزهایی که نمی‌شود به کسی پناه برد💚

من خواهر شوهرم یه دختر۷ساله و پسر۴ساله و دوقلو۸ماهه داره 

خوب کلا خونه مادرشوهرمه حتی اونجا میخوابه شوهرشم میره خونه مامانش 

کلا یکی از قل هارو هم میده دختر۷ساله نگه داره 

دعام کنین خدا به دعای شما گوش میده
من خواهر شوهرم یه دختر۷ساله و پسر۴ساله و دوقلو۸ماهه داره  خوب کلا خونه مادرشوهرمه حتی اونجا می ...

خداحفظشون کنه😍

مشکل اینه بچه های من خیلی اذیت میکنن 

محاله ما بریم‌جایی یه چیزیو نشکونن یا خراب کاری نکنن🥲

‏خودت را بساز تا آدم امنی شوی، برای روزهایی که نمی‌شود به کسی پناه برد💚

خداحفظشون کنه😍 مشکل اینه بچه های من خیلی اذیت میکنن  محاله ما بریم‌جایی یه چیزیو نشکونن یا خ ...

عزیزم لذتشو ببر اهنگ بزارین خوش باش باهاشون

دعام کنین خدا به دعای شما گوش میده
الهی خواست خدا بوده .یبار راحت شدی دوتا داری .دیگه نیاری همین دوتا فرشته ها خوبه🤗

الان خیلی شیرین شدن... نه دیگه اصلا نمیتونم یکبار دیگه اون شرایط استراحت مطلق و با ویارهای وحشتناک رو دوباره تجربه کنم....