2777
2789
عنوان

دختر ۱۲ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 49 پست

کلاس نمیره؟جایی بفرستش که مجبور باشه خودش گلیم خودشو از آب بکشه بیرون یه ورزش یا کلاسی ک دوست داره مثل نقاشی و کارای هنری و اینجور چیزا

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه خیلی ممنون نگرانی نداره پ س

ننه واقعانگرانی نداره تو خانواده من بیشتر بچه هاازدخترم کوچکتری والبته چندتابرلدرزاده ۱۴تا۱۸دارم امادخترم میره طرف اونهایی ازش کوچکترن یه وقتایی اینجامیبینم میگن دختر۱۳ساله نامزد داره تعجب میکنم چون دخترم هنوزتوعالم بچگیست ومن لذت میبرم ازاینروزاازاین سنش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

به نظرم به اقتضای سنش رفتار میکنه.ی دختر۱۲ ساله درستش اینه که اینجوری باشه .متاسفانه بقیه بچه ها خودشون رو قاطی مسائل خاله زنکی و بزرگتر ها میکنن وگرنه همه ما تو ۱۲ سالگی دنبال بازی و عروسک بودیم اکثرا هم دوستای کوچکترداشتیم

چرا درست درمون تاپیکو نمبخونین بد نی نی یارصدا میزنین😂😂😂😂😂😅😅😅😅

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 
یعنی الان باید ببرمش دکتر ؟

یه کم از خوبیها نقاط قوتش تعریف کن( واقعیت‌ها رو بگو) شاید اعتماد به نفسش پایینه

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏
میگه دخترم دوازده سالشه نه خودش

ای بابا فک کردم نوشته خودش ۱۲سالشه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
😶😶😶😶دخترش ۱۲سالشه

اره اشتباه خوندم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
خوشم میاد استارتر به هیچ ورش نیس بعد یسری اومدن هی تاسف میخورن ریپلای میکنن 😂😂😂 بابا فک کنم تاز ...

اره واقعا اشتباه خوندم حالا ول نمیکنن

شرمنده ولی این سایت اصلا مناسب سنت نیست @نی_نی_یار_شب     @نی_نی_یار_3    

عقده داری نه؟

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
 نه دخترم

ببخش اشتباه خوندم