2777
2789
عنوان

دختر ۱۲ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1556 بازدید | 49 پست
مثلا شبا با عروسکش می‌خوابه و وقتی با همین و سال هاش هست دوست نداره باهاشون حرف بزنه و می‌ره سراغ کو ...

یکم لوسه فقط فکرکنم

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این یعنی نمیتونه با همسن و سالهای خودش ارتباط برقرار کنه  روابط اجتماعی ضعیف داره  ...

چی بگم باید چیکار کنم روابط اجتماعی قوی داشته باشه؟؟

یکم درون گراست 

خوبه بد نیست 

چی بگم باید چیکار کنم روابط اجتماعی قوی داشته باشه؟؟ یکم درون گراست  خوبه بد نیست

خب اگه شخصیتش اینطور باشه که نمیشه تغییرش داد 

اگه این انتخاب خودش بوده که مشکلی نیست، اما اگه به دلایل دیگه نمیتونه با کسی ارتباط برقرار کنه مشکل ساز میشه براش

اینکه با عروسک میخوابه  یه عادته اضطرابی هست.

اینکه با همسن هاش ارتباط نمیگیره زیاد به اعتناد به نفس مربوطه

ربطی به درونگرایی هم نداره چون درونگرا کلا کم ارتباط میگیره

ولی دختر شما با کوچکتر از خودش راحت تر ارتباط میگیره. حتما با مشاور صحبت کن

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
باشه  شما دختر دارید ؟  چند سالشه؟

دخترم کوچیکه ولی پسرم ۱۳ سالش هست و چون چندبار براش مشاور گرفتم توضیحاتی داده در مورد اعتماد به نفس و مسائل اضطرابی و.....

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
یعنی الان باید ببرمش دکتر ؟

نه چرا منم دخترم باسن کمترازخودش ارتباط میگیره البته باهمسالاشم خوبه هنوز یه عالمه عروسک داره چنندروزقبل درخواست یه عروسک دگه داد بزاربچت راحت باشه هنوز بچه هست بزارلذت ببره ازاین روزاش 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید