2777
2789
عنوان

❤درمان قطعی شپش و تخم شپش❤

406 بازدید | 11 پست

(قطره ضدشپش کیمیا)

کاملاً گیاهی و بدون خطر و بدون عوارض ...تضمینی

محدودیت سنی نداره و قابل استفاده برای همه افراد

➕تنها با یکبار استفاده شپش ها از بین می‌روند و تخم شپش خشک و پوچ میشود.

➕روی سر هر نفر به ریشه مو به هر طرف راست و چپ و پشت سر و بالای سر  4 قطره میزنین.

➕شستن لازم نیست..بستن سر با نایلون لازم نیست...مالش مو برای رساندن دارو به کل مو لازم نیست ...پاکسازی محیط و لباس و ملحفه نیاز نیست.کوتاه کردن مو نیاز نیست.

➕همینکه به چند نقطه سر زدین شپش و تخم شپش هارو از بین‌میبره.

➕تخم شپشها پوچ و خشک میشن و دیگه تبدیل به شپش زنده نمیشن.بعد از چندبار حمام کردن اون ظاهر تخم شپشها هم خودش میریزن.

➕محتوی هر ظرف قطره برای 5 الی 6 نفر کافیه.

علاوه بر درمان تا یک الی دو ماه موهای فرد استفاده کننده را واکسینه میکند.

لینک پیجم در اینستاگرام

https://instagram.com/yas_beauty.99?utm_medium=copy_link

اگه همه راههارو رفتی و از شپش خلاص نشدی بیا تو پیج من یه محصولی دارم آب رو آتیش.قطره کیمیا دیگه معرف حضور خیلیا هست و ازش نتیجه گرفتن....آیدی پیجم در اینستاگرام :   yas_beauty.99
قیمت؟

۸۰ هزار تومن با ارسال رایگان 

اگه همه راههارو رفتی و از شپش خلاص نشدی بیا تو پیج من یه محصولی دارم آب رو آتیش.قطره کیمیا دیگه معرف حضور خیلیا هست و ازش نتیجه گرفتن....آیدی پیجم در اینستاگرام :   yas_beauty.99

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خریدم بعدش فهمیدم اصلا اون شوره بوده نه تخم

تخم شپش محکم به ریشه مو می‌چسبه و با دست زدن نمی‌ریزه ولی شوره یه کوچولو دست بزنی میریزه

من ۶۰ خریدم با هزینه ارسال شد ۷۲

جدیداً گرونتر میخرم 

ماه پیش من با هزینه ارسال ۷۰ میفروختم

اره برای من سریع میریخت 

حالا که خریدی حیفه.ماهی یکبار برای پیشگیری استفاده کن

😐😐😐

برای پیشگیری از ابتلا به شپش

چون قطره رو که استفاده کنی تا یکماه حتی شپش زنده هم بیاد رو سرت از بین میره

الانم که شپش زیاد شده