2777
2789
اگه بخوام استیل بخرم بالای 10 تومن هزینه داره...ابا نهارخوری و اگه اسپرت بخوام بگیرم با 5-6 تومن میشه جمعش کرد...حالا پولش زیاد مهم نیست اما زیبایی و شیک بودنش برام مهمه ...دوستان عزیزم لطفا" راهنمایی کنید...ممنون میشم...
پروازرا بخاطر بسپار...پرنده مردنی ست...

الان یه جورایی ترکیبی استفاده میکنن ...یعنی نیم ستشو یه مدل کلاسیک و چند تا صندلی هم استیل میزارن کنارش خیلی شیک و قشنگه
Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من اسپرت بهتره .....

من 7 سال استیل داشتم . پدرم در اومد . پسرم وقتی داشت راه میافتاد مجبور بود این مبلهارو بگیره و اون بغل راه بره . وقتی میافتاد سر و کله اش میخورد به چوب مبلها .........

یه ذره که بزرگتر شد هم میرفت روشون و تاجش رو میگرفت و تکون میداد و از پشت مبل برمیگشت .....

یا خیلی راحت 4دست و پا میرفت زیر مبلها .... من هم که همیشه دستمال دستم نبد اون زیر رو تمیز کنم

خودمون هم سختمون بود روش بشینیم .
الان اسپرت گرفتم و خیلی راحتم .........

پایه هاش کوتاهه ... وزنش زیاده و نمیتونه هل بده و جابه جا کنه ..........
میز و صندلی استیل و مجلل بدرد خونه مجلل میخوره یعنی خونه باید 250 متر به بالا باشه پرده هاش مخمل و...باشه فرش دستی داشته باشه یه همچین خونه هایی حتما نشیمن خصوصی هم دارن.به نظر من برای زوج های جوون و بچه کوچیک زندگی سبک کلاسیک مث یه وصله ناجوره .من فکر میکنم برای یه زوج جوون یه خونه گرم و راحت یه مبلمان راحت سبک مدرن بو کاربردی بدون وسایل تزیینی زیاد و شلوغ پلوغ خیلی شیک تر و امروزی تره
میتونی سبک کلاسیک مبلمان و سبک مدرن رو به انگلیسی سرچ کنی
اسپرت بعد از یه مدت دلت رو میزنه .. مثل خونه های مجردی میشه خونه ادم .. استیل هم سخته هم اینکه باید به خونه و بقیه وسائل بیاد منم با مبلمان کلاسیک موافق ترم
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم
سلام عزیزم. اگه خواستی مبل تک و یا طرح متفاوت رو ببیتی برو سایت دکوبوم. یه فروشگاه اینترنتیه که من محصولاتش رو تو کانالشون دیدم. شمارشو یادم نیست. اما کافیه همون اسم دکوبوم رو سرچ کن.کاناش و محصولاتشون رو میبینی.
سایت های من : decoboom.ir , sora.ir , arel.ir , bazsazio.com