2777
2789
اینجا هم میشه

افرین دختر خوب ورودی چه سالی هستی 

واسه کنکورازکی شروع کردی؟

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
کدوم دانشگاهی ؟ دانشگاه معدل بندیا با حروفه

عزیزم بگم که لو میرم دیگه

گفتیم برای ولیعصر و درختای فرسوده..درختای ولیعصر رو قطع کردن                            ‌             ‌ گفتیم برای پیروز و احتمال انقراضش...پیروز رو کشتن                               ‌                       ‌ گفتیم برای دختری که آرزو داشت پسر بود.....دخترامونو کشتن                                    ‌         ‌‌ ‌گفتیم برای نخبه های زندانی....نخبه هامون رو کشتن                                                    ‌  خداجونم بسه ما دیگه طاقت نداریم...بسه هرچقدر دوستامونو کشتن.... نماد های ایران رو      کشتن.....خدایا پس تا کی میخوای صبر کنی؟....                                                            ‌   ‌  حرف حق همیشه تلخه........متاسفام برای اینکه جواب حرف حق مرگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا رو بعدا میگم با هر کی اوکی بده  الان فقط سوال کردم کسی شرایط توو تاپیکو داره

من دانشجوام

این ترمم قصدم اینه واقعا درسارو هر جلسه بخونم و هدفمم معدل بالاس.

Hell is empty and all the devils are here
من دانشجوام این ترمم قصدم اینه واقعا درسارو هر جلسه بخونم و هدفمم معدل بالاس.

هدف درست 

ولی کلا ادمی هستی به طور معمول چقد چن ساعت در روز درس میخونی 

ببینم ب درد هم میخوریم یا ن 

من گفتم تو تاپیک 

هدف درست  ولی کلا ادمی هستی به طور معمول چقد چن ساعت در روز درس میخونی  ببینم ب درد هم م ...

موفق باشی

من اینجوری نیستم قصدم اینه استاد درسشو تموم کرد تا نیم ساعت بعد پایان کلاسش درسشو مرور کنمو تمام

که هر روز متغیره...

👋

Hell is empty and all the devils are here
😉 هر ساله هر دانشگاه این همه دانشجو پذیرش میکنه درساتو خوب بخون ایشالا قبول میشی گلم

😂

راستش پیش خودم فکر کردم یه رتبه زیر 100که از قضا معدلش هم بیییییسته نی نی سایت نمیاد 

نظر شما چیه 😂🤔

😂 راستش پیش خودم فکر کردم یه رتبه زیر 100که از قضا معدلش هم بیییییسته نی نی سایت نمیاد  نظر ...

😂اون معدل بیست که نشون داد این کاربر حتی دانشگاه رو از نزدیکم ندیده !!! اونم شاخه پزشکی !

😂😂 رتبه زیر صد هم نمیره سبزوار درس بخونه که ! همه میدونن زیر ۱۰۰ برای دانشگاه تهرانه

😉 بشنو و باور نکن عزیزم ۹۹ درصد کاربرا از ارزوهاشون میگن نه چیزی که هستن

😂اون معدل بیست که نشون داد این کاربر حتی دانشگاه رو از نزدیکم ندیده !!! اونم شاخه پزشکی ! 😂😂 رتب ...

دقیقا 

بعد انقدر درسخونه که وات هم نداره همههههههه وقتشو صرف درس میکنه 😂😂😂😂

خیلی وقته که حرف 90درصد کاربرا رو باور نمیکنم