2777
2789
عنوان

کنکوریهای...

445 بازدید | 39 پست

سلام

من یه سوال از خدمتتون داشتم

اونم اینه که آیا انسانی رشته مذهبیونه

یعنی مال آخوندا و طلبه ها و مذهبیا و... ایناس

لطفاً پاسخ بدید

پای سرنوشت در میونه

تنها دلخوشیم خیلی دوست دارم😍😍🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

وات؟ 😐😐 

انسانی وکالت روانشناسی فرهنگیان و ایناس

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

سواد رو دارم ولی دیدگاه های اطرافیان این رو نشون میده و من رو آزار میده

همش میگن این رشته آسونه

بدرد نخوره 

مال ضعیفاس

مال...

اون معارفه 

انسانی یه رشته نظری هست که کلی زیر شاخه داره    دبیری ها .حقوق ....

در جهان فرمان کوروش اولین منشور بود*سر به تعظیمش سراسر بابل و اشور بود*سینه ی اسپارت را تا قلب یونان چاک کرد*پشت بخت النصر را ساییده و بر خاک کرد*ما از اسلاف همان خونیم از آن ریشه *پاسدار نام پاک پارس تا همیشه   

من رشته تخصصیم انسانیه

ولی از چند تا وکیل پرسیدم بعضیاشون گفتن که آینده رشته های پزشکی و دندون بهتر از حقوق 

و اینکه حقوق رشته در زحمت و بدون درآمدیه

بخاطر همین تصمیم گرفته بودم برم تغییر رشته بدم به تجربی 

به خاطر همین شکل و تردید هم هنوز تو کنکور ثبت نام نکرده ام😔😔