2777
2789

من تاحالا بهش نمیگفتم

اونم میگه دوست دارم بگی

منم چون تو دوران عقدیم و سر خونه زندگی نیستیم بهش نمیگفتم تاحالا فقط به مامان بابام اطلاع میدادم ‌ . به شوهرمم بعضی وقتا اطلاع میدادم ولی اون میگه فقط اطلاع نده نظرم هم بپرس😐

حالا الان میخوام با دوستم برم بیرون چجوری باید بهش بگم؟ مثلا پیام بدم بگم سلام چطوری و این حرفا

بعد بگم فردا دارم با دوستم دارم میرم بیرون . بعد ادامه شو نمیدونم چی بگم 😶 چی بگم که هم حالت اجازه گرفتن نباشه هم حالت نظر پرسیدن باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم فردا قراره با فلانی برم بیرون.

حتما جملت نقطه داشته باشه 

سلام من مهگلم یه سمپادی 🧠 کنکوری هستم و رشته ی تجربی 📚 عاشق پزشکی هستم و ایمان دارم بهش میرسم 🩺 حامی حیوانات 🕷 و صدالبته حامی اهدای عضوم 🫀 افتخار میکنم که فمنیست هستم و حقوق خودم رو میدونم 🧚🏻‍♀️ با کودک همسری به شدت مخالفم و همچنین اعدام کسایی که قتل ناخواسته انجام دادن 😌 عاشق کافه گردی ام و تقریبا کل کافه های شهرمون رو رفتم ☕  آهنگ های ابی رو خیلی خیلی دوست دارم و باهاشون روح دوباره میگیرم 🎶  قشنگ ترین کتابی هم که خوندم آخرین روزِ یک محکوم از ویکتور هوگو بوده و به شما هم پیشنهادش میکنم 📖  اگه حتی ی روز از عمرم مونده باشه مهاجرت میکنم و ایران نمیمونم ⚡

ز بزن بین حرفات بگو.حالا ازش اجازه بگیری و از یه دعوا پیشگیری کنی چی میشه؟

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

ازش بپرس برای فردا چه برنامه ای داری بعد خودت بگو آره منم با دوستم میخوام برم بیرون اطلاع دادن ایرادی نداره مردا خوششون میاد زنشون بهشون بگه کجا میرم و با کی میرم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲