2777
2789
عنوان

عقدم شوهرم میگه موقع بیرون رفتن ازم اجازه بگیر😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 39 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اجازه نه    دلیلی نداره اجازه بگیری   اما خبر بده در جریان باشه   اگرم دلیلش واسه نرفتنت قانع کننده بود  قبول کن

بگو فلانی من دارم میرم فلان جا 

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
تجربم میگه رو نده تمام .. بگو دارم میرم نه اجازه بگیر 

اخه شوهرم واقعا ادم با ظرفیتیه

اینطوری نیست که رو بدم پررو شه . تا الان دقیقا همینجوری فقط اطلاع میدادم ولی میخوام یه بارم این طوری امتحان کنم

برو بیرون بعد بگو یادم رفت اطلاع بدم 😄

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
من تا الان همینجوری میگفتم . ولی میخوام این سری نظرشو بپرسم

ب هیچ عنوان نظرشو نپرسی 

خب؟

بخدا خودتو بیچاره میکنی 

سلام من مهگلم یه سمپادی 🧠 کنکوری هستم و رشته ی تجربی 📚 عاشق پزشکی هستم و ایمان دارم بهش میرسم 🩺 حامی حیوانات 🕷 و صدالبته حامی اهدای عضوم 🫀 افتخار میکنم که فمنیست هستم و حقوق خودم رو میدونم 🧚🏻‍♀️ با کودک همسری به شدت مخالفم و همچنین اعدام کسایی که قتل ناخواسته انجام دادن 😌 عاشق کافه گردی ام و تقریبا کل کافه های شهرمون رو رفتم ☕  آهنگ های ابی رو خیلی خیلی دوست دارم و باهاشون روح دوباره میگیرم 🎶  قشنگ ترین کتابی هم که خوندم آخرین روزِ یک محکوم از ویکتور هوگو بوده و به شما هم پیشنهادش میکنم 📖  اگه حتی ی روز از عمرم مونده باشه مهاجرت میکنم و ایران نمیمونم ⚡

بگو فردا با فلانی و فلانی میرم بیرون منو میرسونی...

سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781
من تا الان همینجوری میگفتم . ولی میخوام این سری نظرشو بپرسم

این کارو نکن  توروخدا پر رو میشه بعدش پیر میشی تا درستش کنی

اگر از بلندای آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه  شوی🌙🌙پسرم همه دنیای منه 😍😍

والا من از هیچ کس اجازه نمیگیرم شوهرمم از من اجازه نمیگیره

هر موقع حرف زدین با هم بهش اطلاع بده مثلا بگو میخوام برم فلان جا میای دنبالم?

اجازه هم اگه اون واسه بیرون رفتانش ازت اجازه میگیره تو هم اجازه بگیر بلاخره همه چیز تو زندگی باید دو طرفه باشه 

عقد خیلی مهمه هر رفتاری الان داشته باشی تا اخرش همونه خلاصه که حواست باشه

اخه شوهرم واقعا ادم با ظرفیتیه اینطوری نیست که رو بدم پررو شه . تا الان دقیقا همینجوری فقط اطلاع می ...

عزیزم هرچقدم با ظرفیت باشه رو نده اصلاااا . فردا تو زندگی برا اب خوردنم باید اجازه بگیری .. جوری رفتار کن عادت کنه که فقط اطلاع میدی