2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نسیم من احتمالا فردا میبرم
سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
راستی ایشالا مامان بزرگتونم خوب میشن.
سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
آئیریکا اگه وقت نداری بری آرایشگاه میتونی به آرایشگرت بگی بیاد. من چون زایمانم اورژانسی بود با یه ورق ابرو رفتم بیمارستان.بعد از زایمانم خودم با همون دست سرم زده ابرو ورداشتمو قیچی زدم. اما یه روز قبل مهمونی با آرایشگرم گفتم اومد خونه. هفته پیش هم باز دیدم امکان رفتن ندارم بازم گفتم اومد خونه. اما چون تو اون تایم رفت و امدش مشتری از دست میده باید پول بیشتری بدی.
اینجا فقط یه دکتر سنتی ختنه میکنه که اونم میبره اتاق عمل و بعدش میفرسته 2 ساعت تو بخش بستری بشه و اگه خونریزی نداشته باشه مرخص میکنه. به همین دلیل مجبورم به روش حلقه ختنه کنم. خیلی دلم میخواست سنتی باشه اما دلم نمیاد با این همه مصیبت ختنه بشه.اگه تو مطبش انجام میداد باز یه چیزی.
سلام دوستان.مریم از روحیه حساس پر استرس و ناراحت نگو که .من درگیرش هستم.. نسیم ، من میخام بعد چله ببرم. دلم نمیاد طفل معصوم زجر میکشه اما بزرگتر میشه درد کشیدنش بیشتر هست. ماه بارانی ارایشگرم خونه نمیاد. منم این مدت خودم با موچین زیر ابرو برداشتم.پشت لب و پیشونی هم اصلاح کردم .رنگ هم اتفاقا توی فکرم هست انجام بدم اما میگم منم مثل نسیم ، گیر بیفتم و بچه گریه کنه..
آییریکا جان من امیرعلی رو 20 روزگی بردم. یه خانواده پسرشونو که تو 2 ماه بود آورده بودن خیلی درد کشید. هرچی کوچیکتر باشن کمتر دردو میفهمن و دست و پا میزنن. من واسه آزمایشای تیروئید امیر علی بار اول که بردمش بیدار نشد. 12 روزگی یه جیغ زد. 42 روزگی کلی گریه کرد و منم کمک پرستار پاشو گرفتم. حالا واسه آخرین مرحله اش که 70 روزگیه استرس دارم 😧
من هفته دیگه که ببرمش میشه ٣٦-٧ روزش اخه دکترش گفت تا قبل یک ماهگیش ختنه نکنین بعدم که درگیر زردی بودیم گفتم زودتر دیگه ببرم کخ دیرتر بشه با واکسنش یهو تداخل پیدا میکنه بچم کلی اذیت میشه
سلام دوستان.اینجا کسی به نوزاد شیر ببلاک ای ار میده؟فرقش با بقیه ببلاک ها چیه؟ بچه من رفلاکس داره.شربت دایمیتکون و رانیتیدن هم میخوره. اروغ هاش خیلی صدا دار هست . و وقتی باد گلو خارج بشه یا باد از پایین. خیلی کش قوص میده . دهنش رو مثل اینکه گرسنه هست به هر چیزی نزدیکشه میخاد بماله. و بیقرار میش.اینها لحظه های خروج این بادها بیشتره وقتی خارج شد اروم میشه.نان بهش میدام و شیر خودم. الان ببلاک ای ار خریدم. مدفوعش ابکی تر شده. اما اروغ هاش کم صدا شده . اینهم بگم هم شیر خودم هم شیر خشک میدم. الان یک روزه شیر رو عوض کردم.صبر کنم بیشتر تست بشه؟چکار کنم
2810