2777
2789
سلام . راستش مامان فرفری از بخیه های طبیعی ترسیدم . خودمو برای طبیعی اماده کرده بودم.اما الان انگار دارم عقب نشینی میکنم. نرگس جان انشالله هر سه صحیح سالم هستید مادر و دو پسران. در پناه خدا باشید نسیم وزن سونو یعنی خطا نداره همون سه دویست هست؟ اینجا که وزنها با اختلاف زیاد هست .طبیعی هستی؟ نمیترسی ؟از بخیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ائیریکا جون من از طبیعی وحشت دارم ولی دستم به جایی بند نیست که نوع زایمانمو انتخاب کنم به اجبار باید طبیعی باشه مگه اینکه دیگه نتونم و برم واسه سز الان دارم از بیمارستان برمیگردم نوار قلب نی نی رو گرفتیم شکر خدا خوب بود فردا دوباره باید برم مطب برا معاینه و این چیزا وزن نی نی رو تو سونو زده ٣،٢٠٠ +_ ٤٠٠ منم دست به دعام تا فسقلی سنگینتر نشده دنیا بیاد
نرگس جان ایشالا که به سلامت زایمان می کنی و پسرای گلت رو در آغوش می گیری آیریکا جان خدا رو شکر که همه چی خوبه، کلن قبل از زایمان فکر کنم از هر چی آدم عقب نشینی می کنه ، من خودم میگم چرا سزارین یعنی طبیعی نمی شه ، ولی هر جور که به دنیا بیان هم خودت هم نی نی ها سلامت باشین. نسیم جون ایشالا که زایمان راحت و کم دردی رو داشته باشی من که از هفته پیش دیگه دکترم گفت نمی خواد بیای مطب، گفت اگر درد داشتی مستقیم برو بیمارستان و بهم زنگ بزن،‌ الان فقط تکونای یهویی آنیتا کوچولو تو دلم هست که جیغم رو می بره هوا،‌
ولی بچه ها من رفتم تو اتاق عمل خیلی ترسیدم قبلش اصلا استرس نداشتم. میخواستم بگم منو ببرین طبیعی😓اتاق عملم استرس داره خیلی من حسابی سردم شد یهو و لرز شدید گرفتم طوری که کولرو خاموش کردن به خاطر من😂
سلام مامانااا خوبین ؟ نرگس(مونا) جون ایشالا که امروز به سلامتی فارق میشی و نی نیا رو میبینی ، خیلییی حس خوبیه و با اینکه سخته ولی قول میدم حسابی لذت میبری من سر زایمانم بیهوشیه کامل بودم ، قبلش استرس نداشتم ولی دیگه وقتی داشتم میرفتم اتاق عمل استرسم زیاد شده بود اونم به خلطر این بود که نگران بچه بودم راستی من بهیه هام کلا جذبی بود و روشم یه چسبی زد دکتر که تل روز ١٢ ام که رفتم مطب اون روش بود و کلی باعث شده بود دردام کمتر بشه ینی از وقتی کندمش تازه یکم احساس درد میکنم ، خلاصه اگه میتونین بگین دکترتون از این چسبا بزنه
سلام مامانا همگی خوبین؟؟ بانو جان بیهوشی خیلی ضرر داره .ماده بیهوشی فورا با خون ترکیب میشه و واسه بچه خطرناکه. فقط در شرایط خاص الان بیهوشی کامل انجام میدن.
سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
راستی بانو مایعات زیاد مصرف کن تا سمش از بدنت زود دفع بشه. نهایتش تا 7روز طول میکشه اما به جاش خطری بچتو تهدید نکرده.
سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
مون مون جان تبریک میگم خوشگلم. بعد از کندن چسب اگه موقع دستشویی رفتن یا راه رفتن با دو تا دستت قسمت بخیه رو یه کوچولو فشار بدی دردت نمیگیره. البته دردشم فقط واسه دو سه روز اوله.بعدش خوب میشی.