2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. دکتر معاینه کرد چقدر خودمو برای درد اماده کرده بودم اصلا خبری از درد نبود .با یک انگشت فکر کنم معاینه کرد گفت بسته هست.لگنت متوسط رو به خوب هست . اخه خیلی اصرار کردم دقیق بگه لگن میگید خوب و طبیعی انجام بده.یعنی چی این خوب ؟ که گفت متوسط رو به خوبی. بخیه هم میخوری. وزن هم با دست که بررسی شکمی کرد گفت بالای سه هست. حالا سونو بدم . دیگه تعیین میکنم سز بکنم یا طبیعی
آخییی نازی نرگس😘من شب قبلش سوپ خوردم. به نظرم غذای سبک بخکر که بخاطر نفخ ویبوست اذیت نشی. قطره هم ببر حتما. خیلی بد مزه است ولی من نمیتونم بخورم. شیاف دیکلوفناکم ببر خیلی خوبه و موثره به رفع یبوستتم کمک میکنه.
مامان فرفری خودت قرص دایمیتیکون بخور.جویدنیه.بعد غذا یکی بخور زیر ناف نی نی رو با روغن زیتون ساعتگرد ماساژ بده منم قطره شیرافزا دوست نداشتم رفتم کپسولش رو گرفتم پاهای نی نی رو هم ب داخل شکمش جمع کن و نگه دار البته اروم ها.باد شکمش خالی میشه.
بچه ها من رفتم سونو نی نی کاملا چرخیده و پوزیشنش برا طبیعی اوکیه وزنش ٣،٢٠٠ خوش به حالت آئیریکاجون که با معاینه اذیت نشدی من خیلی دردم اومد کلا از معاینه میترسم موقع سقطم پارسال ماماها توبیمارستان خیلی اذیتم کردن واسه همین از معاینه وحشت دارم 😭😭😭