2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتی یه نفر ندیدم نه شنیدم راجب مردمان اصفهان خوب بگه واسه همین خیلی از حرفتون شوکه شدم 

🤣👋🏻منم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

هرجایی خوبو بد داره

جنوبیا خون گرم ترن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
الان شما با چشای خودتون دیدین بد باشن یا به اراجیف گوش دادین؟؟؟ 

من تو نی نی سایت دیدم 

نمیخام بگم بد بود

ولی تعجب بر انگیز بودن برام

یه بارم از نزدیک دیدم بازم تعجب بر انگیز بود 

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃
این چ حرفیه خانم؟؟ مگه ما چ بدی در حق این ملت کردیم؟؟

منکه خودم برخورد نداشتم ولی تا به امروز حتی تو فضای مجازی نه دیدم ونه شنیدم کسی مردمان اصفهان بگه خوب هستن.ولی همشون میگن شهر خوبیه ولی به درد زندگی  برای غیر اصفهانی نمیخوره

این چه سوال مسخریه خداوکیلی همینجوریش اینجا دعوا هست شمام بیشترش کن جالبه تاپیک زدید خودتم رفتی فقط میخاین مردم بندازین به جون هم 

بی سواد در قرن بیستم و یکم فردی نیست که توانایی خواندن و نوشتن ندارد؛ بلکه فردی است که نمی‌تواند بیاموزد، آموخته‌های های قبلی را فراموش کند و آن را با آموزه‌های های جدید جایگزین کند.                             _آلوين تافلر
به نظرم شیرازیا خیلی ماهن (خودم شیرازی نیستم)

دقیقا شیراز عشقه

مردم عالی 

لحجه عالی

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃
این چ حرفیه خانم؟؟ مگه ما چ بدی در حق این ملت کردیم؟؟

حرف بدی کردن که نیست ولی مردم اصفهان سردن با غیر اصفهانی

من تازه اینجا ازدواج کردم و کامل اینو میبینم

خوبیشونم اینه مودبن

روستاییا مازندران خیلی خوب و ساده هستن شهریاشونم خیلی مهربونن اگه بفهمن توریستین خیلی بهتون کمگ میکنن البته همجا خوبو بد هس

من خودم سمنانیم

تیکر سالگرد ازدواج👫❤تموم قشنگیاے جهانجلو خنده هات ڪم میارن👀🤍
2810