2777
2789
سلام.نی نی من اول که به دنیا اومد خیلی سفید بود و دکتر هم گفت.اما الان دست و پاش سفیده اما صورتش معمولا سرخ و تیره نمیدونم چرا
تو آمدی و با آمدنت من مادر نامیده شدم...مادر... (((فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین)))

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عسل دختر منم همینطور اول سفید بود الان پوست صورتش سبزه و سرخ شده..ولی تازگی هام گندمی شده.فک کنم رنگ پوستش دوباره داره سفید میشه...وقتی هم زور میرنه قرمز قرمز میشه
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
مامانا از حال روحیتون بگید شماها خوبید؟من بااینکه بیست سالمه اما احساس میکنم حوصلم نمیکشه واسه کارای بچه نمیدونم چمه وقتی واسه خودم ندارم شما چطور بااین کناراومدین؟)
سلام من کلی از خاطره زایمانم نوشتم اما نمیدونم چرا پاک شده.. یعنی چی؟! رادین منم 23اردیبهشت با وزن 3650 و قد 51بدنیا اومد.. اوایل شیر نداشتم و پسرم 350گرم کم کرد.. الان کمی اوضاع بهتره. زایمانم بد نبود اما خب گردنم طوری گرفت که تا روز چهارم نتونستم بچه مو بغل کنم. تازه روز چهارم با کمک دیگران بغلش کردم
اوضاع خوبی نبود همش گریه میکردم.. اما یواش یواش شرایطم بهتر شد.. اینروزا هرروز با یه مشکل سرمون گرمه.. یه روز شیر نداشتنم یه روز سفت شدن سینه یه روز لجبازی رادین و.... حالام عفونت چشم بچه م، دلیل جدیدیه برا گریه هام اما بازم خداروشکر... هزاربار شکر بخاطر وجود همچین فرشته ای.. ایشالا ک همه بتونن تجربه مادرشدنو کسب کنن.. درسته خیلی سختی داره اما بازم شیرینه
مبارک همه مامانا. دختر من بهار دو روز بخاطر زردی ۵.۵بستری شد با هر بار خون گرفتن ازش و شنیدن گریه هاش اشک میرختم.مادر بودن شیرینه اما خیلی سخت و پرمسولیته
همیشه دلیل شادی کسی باش نه قسمتی از شادی او ،همیشه قسمتی از غم های کسی باش نه دلیل او