2777
2789
وای سان گفتی دخترمنم سه شب بستری بود هرروز موقع خون گرفتن ازش کلی گریه میکردم یه بار که رگشو پیدا نمیکردن چهارجای دستشو سوراخ کردن بمیرم براش چقدر گریه کرد
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان اتی جون و روژان جون اوضاع همه ما همینه نگران نباشید منم از روزی که زایمان کردم روز خوش ندیدم اول که دردای زایمان بعدش درد بخیه بخیه هام که خوب شد یبوست گرفتم و معذرت میخولم پشتم زخم شد و هنوزم خوب نشده هنوز نتونستم به معنای واقعی و با دل اروم مادری کنم برا بچم
عزیز دل مامان و بابا خوش اومدی. خدایا شکرت
سلام مامانا، دخمل منم خیلی بالا میاره ، مدام سکسکه می کنه، فکر کنم خوب بادگلوش و نمی گیرم، شبا هم واسه خوابیدن خیلی اذیت می کنه، در صورتی که روزا بهتر می خوابه، نی نی ای شما چی شبا خوب می خوابن؟؟ من که هلاک از خستگی
تزیینات خاص * سفارش نمدی *نمونه کارها http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1196148&postID=47060747 لینک عضویت در تلگرام http://telegram.me/joinchat/04d181d300633d95f1ad70c78004974e
زردی دو تاست فک کنم اونایی که 5 و 7 زردی پایین تنه است دختر من زردیش 13 بود دکتر گفت دارو نمی خواد ولی اگه می خوای بذار تو مهتابی منم دو روز گذاشتم زیر مهتابی شد 11 دیگه گفت لازم نیس خود به خود میره
کتایون دخمل منم بعضی موقع ها بالا می یاره دکترش یه جوریه که دارو خیلی سخت میده به من گفت از زیاد شیر خوردنه کم بهش بده اما با چنان شدتی جیغ میکشه که دلم کباب میشه دکترش میگه ما تنها به رفلاکس هایی دارو میدیم که بچه وزن نگیره یا کم باشه وزن گیریش
مامی مهربون سکسکه برای بچه خوبه و نشونه اینه که روده هاش در حال بزرگ شدنه اما اگه دیدی سکسکه شدید گرفته و اذیت میشه یا می خواد بخوابه و سکسکه نمی ذاره یه قاشق جایخوری آب جوشیده سرد شده بده بهش
دیشب عمو و مادر بزرگ بی ملاحظه شوهرم مثلا می خواستن بیان پیش دخترم واسه تبریک خانوم عموش اس داده میاییم شام یه غذای ساده بپز آبگوشت بپز منم اعصابم خورد شد مثلا من زائو ام بچه کوچیک دارم الینا