2777
2789
عنوان

مامانای باحال و فعال اردیبهشت 94 ( سه ماه دوم )

| مشاهده متن کامل بحث + 263200 بازدید | 38712 پست
ما هم ب احتمال هامون و هیما بگذاریم چطوره
عـــــــ ـــــــاشقانه هایم تـــــمامی ندارد! وقتی تـــــــــــــــو بـــــهــــترین \\\"اتــــفـاق\\\" زندگــــــی ام هــستـــی... CafeMom Tickers

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دریا غصه نخور تا نی نی بیاد روش کار کن شاید اسم دیگه بپسنده
عـــــــ ـــــــاشقانه هایم تـــــمامی ندارد! وقتی تـــــــــــــــو بـــــهــــترین \\\"اتــــفـاق\\\" زندگــــــی ام هــستـــی... CafeMom Tickers
هیما میشه بانوی عاشق مث مامانش هییییییی
آخه مجتبی اصلا خوشم نمیاد از اولشم خوشم نمیومد من چند سال پیش میگفتم اگه پسر دار شدم میزارم امیر حسین ولی الانم از اونم خوشم نمیاد من واسه پسر ایل شن دوست دارم که به اسم خودمم میاد
عشقم فقط و فقط امیر حسین جون خوشگلمه پسرم عاشقتممممممممم
من خودم تو این چند سال فقط 4بار قورمه سبزی و خورشت درست کردم زیاد اهلش نستیم هر وقت هوس کنیم خونه مامان بیشتر غذاهای نونی و جدید مثل لازانیا و انواع پیتزا و خوراک درست میکنم اما الان به مر غ و گوشت فکر میکنم حالم بد میشه نمیدونم کی خوب میشم منم خیلی تنبل شدم حدیث خیلییییییییییییییییی دیروز عدس پلو درست کردم نهارو شام خوردیم امروزم نمیدونم --به خدا من که عاشق ماهی بودم الان اصلا دوست ندارم درست کنم با اینکه حاضر و اماده تو یخچاله فقط باید بذارم بپزه الانم مثل تو تو فکر اینم که نهارو شام چی بخوریم ولی مخم نمیکشه اصلا
«الَّذینَ آمَنُوا وَ تَطمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِکرِ اللَّهِ أَلا بِذِکرِ اللَّهِ تَطمَئِنُّ القُلُوبُ» (الرعد – 28)
من برم با سیستم بیام گوشی شارژش 1 درصد مونده