2777
2789
عنوان

مامانای باحال و فعال اردیبهشت 94 ( سه ماه دوم )

| مشاهده متن کامل بحث + 263200 بازدید | 38712 پست
خوب بالاخره من نه ماه زحمت میکشم باید منم اسم نینیمو پسند کنم دیگه من مجتبی رو دوست ندارم به کی بگم میگه میخوام به اسم خودم بیاد اسم شوهرم مرتضی هست
عشقم فقط و فقط امیر حسین جون خوشگلمه پسرم عاشقتممممممممم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دورا گوشت چرخ کردمون دیشب ب پایان رسید قرمه سبزی و باقالا پلو چند روز پیش خوردیم دلم خیلی اش دوغ میخواد ولی حال ندارم برم دوغ بخرم خدا چرا آنقدر تنبل شدم
عـــــــ ـــــــاشقانه هایم تـــــمامی ندارد! وقتی تـــــــــــــــو بـــــهــــترین \\\"اتــــفـاق\\\" زندگــــــی ام هــستـــی... CafeMom Tickers
چقدر خودخواه شوهرت یعنی چی مجتبی دیگه خیلی قدیمی شده کسی نمیذاره یه کم بیشتر رو مخش کارکن بگو بچه ها مسخره میکنن میگن مجی و....
«الَّذینَ آمَنُوا وَ تَطمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِکرِ اللَّهِ أَلا بِذِکرِ اللَّهِ تَطمَئِنُّ القُلُوبُ» (الرعد – 28)
وای حدیث اسم اش و نیار این چند وقته این قدر اش خوردیم حالم داره بد میشه
«الَّذینَ آمَنُوا وَ تَطمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِکرِ اللَّهِ أَلا بِذِکرِ اللَّهِ تَطمَئِنُّ القُلُوبُ» (الرعد – 28)
منکه هر چی اسم شوهرم گفت دوست نداشتم ...اخری به رهام راضی شدم فقط ازین خوشم اومد

اصلا مرد و چه به انتخاب اسم...ما بدبختیش و میکشیم یکی دیگه اسم میخواد بزاره..خدایی زور داره
( دیگه فینگیلی نیستم.....ننه فینگیلی ام )
البته خوب یکجورایی شوهرا حق دارند هاااا
اونا که هیچ حس و درکی از بارداری و بچه دار شدن ندارند و متوجه نمیشند....فقط از بابا شدن پول خرجش کردن و میفهمند بنده خداهاااااا
دوست دارند و ذوق دارند لاااقل اسم و خودشون بزارند
( دیگه فینگیلی نیستم.....ننه فینگیلی ام )
سارا انشالله در بیاد ما اعزامی اردیبهشت امسال بودیم یادش بخیر خیلی خوش گذشت آگه خدا بخواهد در میاد برا منو همسری خدایی بود رفتنمان روز اعزام پاسپورت به عربستان پاس همسری رسید و با کلی بدو بدو رسوندیم یادش بخیر
عـــــــ ـــــــاشقانه هایم تـــــمامی ندارد! وقتی تـــــــــــــــو بـــــهــــترین \\\"اتــــفـاق\\\" زندگــــــی ام هــستـــی... CafeMom Tickers