2777
2789
عنوان

مامانای باحال و فعال اردیبهشت 94 ( سه ماه دوم )

| مشاهده متن کامل بحث + 263200 بازدید | 38712 پست
اره دورا قند همینجوریم و آز اولیه بالا نبود اصلا
به من دیروز کلسیم و اهن داد...ولی گفت تا 10 روز بخور اگه دیدی حالت و بدتر میکنه اصلااا اجباری نیست و به هیچ وجه نخورشون دیگه و همون اسید فولیکت و بخور

هر روزم نگفته که بخورم

گفت کلسیم و روزای فرد با نهار بخورم و شبش هم اسید فولیکم و بخورم
آهن روزای زوج با شام بخورم
( دیگه فینگیلی نیستم.....ننه فینگیلی ام )

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر دورا بیشتر مراقب خودت باش تولد بازی هم تعطیل هییییییی
عـــــــ ـــــــاشقانه هایم تـــــمامی ندارد! وقتی تـــــــــــــــو بـــــهــــترین \\\"اتــــفـاق\\\" زندگــــــی ام هــستـــی... CafeMom Tickers
به منم نگفت من 28 ابان وقت دکترم هست اون روز تقریبا پانزده هفته میشم تو اتاق دکترم دستگاه سونو هست اگه بهش بگم میگه جنسیت رو یا الان بازم زوده؟؟؟؟
عشقم فقط و فقط امیر حسین جون خوشگلمه پسرم عاشقتممممممممم
بچه ها تو رو خدا بگید ناهار چی بپذم مخم هنگ هنگ
عـــــــ ـــــــاشقانه هایم تـــــمامی ندارد! وقتی تـــــــــــــــو بـــــهــــترین \\\"اتــــفـاق\\\" زندگــــــی ام هــستـــی... CafeMom Tickers
یادم نیست انگار اسید فولیک رو باید با آب پرتقالی چیزی بخوری که ویتامین ث داسته باسه و کلسیم هم باید بعدس پیاده روی کنی یا فعالیت بدنی که جذبس بره بالا.
طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
بچه ها من عمره دانشجویی ثبت نام کردم فردا قرعه کشی میشه به نظرتون اگه در بیام میتونم برم ؟؟؟از اسفند اعزام میکنن
«الَّذینَ آمَنُوا وَ تَطمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِکرِ اللَّهِ أَلا بِذِکرِ اللَّهِ تَطمَئِنُّ القُلُوبُ» (الرعد – 28)