2777
2789
عنوان

غذای کمکی برای کوچولوهای خوردنی

| مشاهده متن کامل بحث + 10888 بازدید | 198 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوپ سیب زمینی و هویج و کمی کره بهش میدادم گاهی میخوره گاهی نه
جعفری ریختم
ماکارانی رشته فرنگی شیر اضافش میکردم
گوشت مرغ و قرمز
تمام سوپاشم میکس میکنم تا صاف بشه اذیتش نکنه
اما چند روزه نمیخوره
گل پسرم 16 مرداد بدنیا اومد.... خدایا ممنونم
سوفیا جون دکتر پسر من می گفت این یک عکس العمل دفاعی طبیعیه برای اینکه بچه ها وقتی هر چیزی رو تو دهنشون می کنن قورت ندن و خفه نشن. و بعد از مدتی با ممارست شما در امر غذا دادن از بین می ره و یاد می گیره غذا بخوره.
فرشته کوچک من در مرداد 92 دل از بهشت خدا کند و پاشو روی زمین گذاشت
من امروز به پسرم سوپ عدس پلو با گوشت و سیب زمینی دادم!
ماهیچه رو ریز ریز کردم که زود تر بپزه، نیم پز که شد عدس رو ریختم، یه خورده بعد برنج و سیب زمینی رو ریختم. وقتی پخت، دیدم جعفری تازه هم داریم، جعفری هم توش انداختم و چند تا قل که زد خاموش نموده و میکسش کردم.
پسری خیلی دوست داشت و بعد از مدت ها که غذاشو بی میل و به زور می خورد، کلی ذوق کرد و دهنشو باز می کرد و برای قاشق بعدی دست و پا می زد.
من امروز به پسرم سوپ سبزی پلو با ماهی دادم!
چون ماهی رو اولین بار بود بهش می دادم، سبزی جدید به غذاش اضافه نکردم و همون سبزی هایی که قبلا بهش داده بودم (یعنی نعنا و جعفری و گیشنیز) رو توش ریختم.
موادش هم ماهی و برنج و سبزی. بعد از پخت میکس نموده و دادیم پسر جان نوش جان نمودند.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=766927&PageNumber=4
09309198044 فروشگاه اینترنتی نی نی تاپ www.ninitop.com وارد کننده لباس های مارکدار کودک و نوزاد، سیسمونی، تزئینات جشن ها... گفتگوی آنلاین http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=25935
سلام دوستان من تازه با تاپیک شما اشنا شدم جه تاپیک خوب ومفیذی

دخترم 6ماهه این ماه که بردم برای مراقبت 300گرم وزن کم کرده بود نمیدونم چیکار کنم یا کاهش وزنش جبران بشه فعلا فرنی وسرلاک غیر از شیر خودم میخوره میشه اگه تجربه ای دارید کمکم کنید
❤️❤️❤️❤️آدرس جدید بهشت......فاصله چند وجبی بین بازوان دخترم...❤️❤️❤️❤️
من اخر چهار ماهگی شروع کردم فرنی خیلی رقیق .... حریره بادوم ........پوست لایه آخره بادوم رو نمی گیرم .25 تا بادوم آسیاب میکنم و با 1 لیوان آرد برنج مخلوط کردم و گذاشتم یخچال هروقت خواستم حریره درست کنم از این استفاده میکنم ..... (از مامانای نی نی سایت یادگرفتم )
آبلیمو شیرین وقتی سرما بخوره بهش میدم دو سی سی
از میوه ها موز خیلی دوس داره . سیب هم دوس داره تازگیا بهش پرتقال دادم اونم خیلی دوس داره ..... سنش کمه ولی توکل بر خدا بهش دادم
خرما بهش میدم ......
بسکوییت گلوکز با آب مخلوط میکنم معمولا برا صبحانه بهش میدم
تو غذاهاش برنج و گوشت سفید یا قرمز سبزی خشک یا جعفری میریزم یا سبزی کلم پلو.... یه تکه کره یا روغن کنجد یه قاشق مربا خوری کوچیک و یه پنس کمتر نمک ....... جدیدا هم عدس به غذاش اضافه میکنم ..... یه دو قطره آبلیمو رو غذاش میریزم تا بهتر بخوره ....
وزنش یه ماه قبل 10.700گرم با قد 75

تجربه ثابت کرده که بیشتر اونایی که از 6 ماهگی شروع به غذا کمکی کردن بچه ها هم بدغذا می شن هم کم جون
اللهم صل علی محمد وال محمد
2810