2777
2789
عنوان

غذای کمکی برای کوچولوهای خوردنی

| مشاهده متن کامل بحث + 10888 بازدید | 198 پست
پروانه دختر منم یه وقتا دهنشو میبنده و سعی میکنه مقاومت کنه من می خندونمش همین که دهنش باز شد غذا رو میکنم دهنش....یا هی بازی بازی دستمو مثه هواپیما میبرم در دهنش هی برمی گردونم تا سه بار محاله دفعه چهارم دهنشو باز نکنه
اللهم صل علی محمد وال محمد
من چند روزه متوجه شدم پسرم در طول روز با سه وعده غذا سیر نمی شه و میان وعده رو به غذهاش اضافه کردم. چند روز بهش ماست و پورۀ سیب برای عصرونه دادم. خدارو شکر فعلاً اینو دوست داشت. نمی دونم تا بعد چی می شه.
از دیروز هم میان وعدۀ قبل از ظهر رو اضافه کردم. دیروز بهش بستنی دادم. البته بستنی رو خودم درست کردم. (موادش خامه و شیر و کره و شکر هست)

کسی پیشنهاد دیگه ای برای میان وعده داره؟
فرشته کوچک من در مرداد 92 دل از بهشت خدا کند و پاشو روی زمین گذاشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند روزه متوجه شدم پسرم در طول روز با سه وعده غذا سیر نمی شه و میان وعده رو به غذهاش اضافه کردم. چند روز بهش ماست و پورۀ سیب برای عصرونه دادم. خدارو شکر فعلاً اینو دوست داشت. نمی دونم تا بعد چی می شه.
از دیروز هم میان وعدۀ قبل از ظهر رو اضافه کردم. دیروز بهش بستنی دادم. البته بستنی رو خودم درست کردم. (موادش خامه و شیر و کره و شکر هست)

کسی پیشنهاد دیگه ای برای میان وعده داره؟
اینم لینک بستنی شیرعسلی (توش عسل نداره ها، اسمش اینه)

http://www.cheftayebeh.ir/2011/11/blog-post_05.html

اینم طرز تهیه خود شیرعسلی

http://www.cheftayebeh.ir/2013/02/blog-post_17.html
یکی به من ایمیل زده بود و می خواست لیست غذاهایی که من توی این تاپیک گذاشتم رو بذاره تو وبلاگش. من نمی دونم کی بود چون اسم نداشت. برا همین اینجا جواب می دم که اگه خواست بذاره. از نظر من مشکلی نداره.
با سلام دستور سوپ شیشه پز به روش نفس مواد لازم************** *یک عدد شیشه سس کوچک در فلزی داشته باشه از من کاله بود شستم و تو ابجوش پنج دقیقه جوشید ضد عفونی شد *گوشت ماهیچه گوسفند به اندازه سه چهارم قوطی کبریت یا اندازه قوطی کبریت. *هویچ یک عدد کوچک یا نصف هویج متوسط و یا بزرگ رنده شده یا حلقه ینازک بسته به قطر هویج *سیب زمینی کوچک پوست گرفته نگینی درشت *کدو حلوایی سفید اندازه قوطی کبریت هفته ای یکبار به دلخواه و تنوع بریزید چون برای هوش خوبه آهن هم داره *برنج دو قد یک قاشق غذا خوری (برنج خورده خوش عطر ایرانی) من برنج لنجان اصفهان استفاده میکنم خوش عطر و پیاز برای بوی گوشت طعم بهتر نصف کوچک رنده یا نگینی ریز
روش دوم پخت************** اگر میخواهید مقدار بیشتری از این سوپ داشته باشین یا فریز کنید مقدار بیشتر ی گوشت بردارید هویج سیب و پیاز وسیب زمینی و کدو سفید را اضافه کنید بذارید خوب به مدت دو نیم ساعت با شعله متوسط بپزد. برنج را بیشتر کنید بذارید داخل قابلمه بپزه تا نرم بشه و سبزی خورد شده (گیشنیز جعفری شوید و.... ) را اضافه کنید و بعد مواد داخل شیشه را که اب گوشت و مواد سبزیجات را داره داخل قابلمه به برنج اضافه کنید. و بگذاید تا یک ربع باز خوب برنج بپزه و طعم گوشت و سبزیجات را بگیره و بعد میکس کنید نوش جان و نکته کره هم میتونید کمی اضافه کنید نکته غلظت را فراموش نکنید به دلخواه و علاقه نی نی غلظت بدید هر نوبت میتونید بنا به برنامه غذایی سبزی جات اضافه نمایید یا سیب زمینی را پوستش را نگیریه تمیز کنید و در ظرفی جدا ابپز کنید و بعد به سوپ اضافه کنید چون با پوست آبپز بشه ویتامین ث داره
روش تهیه بستنی سنتی به روش و راهنمایی دوست عزیزم فری عضو کلوپ مامانای پاییز 92 بستنی کاری نداره فقط خیلی حوصله میخواد چون هر 1سلعت بعدش 2ساعت هم بزنی شیر ،ثعلب اگه دوست داشته باشی کش دار باشه مثه بستنی های بازار ولی من زیاد نمیریزم چون ضرر داره شکر ،زعفران یا وانیل یا کاکاءو که اگه زعفرانی یا کاکاءو باشه خیلی دیرتر درست میشه من تا حالا موفق نشدم کاکاءو شو درست کنم بیشتره اوقات وانیلی درست میکنم یا ساده خامه هم میشه ریخت که باید یخ زده باشه شیر رو میجوشنی بعد حرارت رو کم میکنی زعفران یاوانیل رو بهش اضافه میکنی شکر هم اضافه میکنی شعله رو خاموش میکنی ثعلب رو میریزی اگه ثعلب میریزی باید اندازه نوک ق چای خوری بریزی چون بیشتر باعث مسمومیت میشه بعدامیذاری یکم خنک بشه اگه زیرش یه ظرف یخ بذاری زودتر خنک میشه بعدیا باهم زن یا با قاشق تند تند هم میزنی تا حالت کش دار بشه بعد میزاری تو فریزر تا یه ساعت دوباره هم میزنی تا سه بار این کارو میکنی اخرم با پودر پسته و بادوم اینا میتونی تزیینش کنی
من یه غذا واسه بابکم پختم با وجود اینکه خیلی بد غذاست همه رو تا آخر خورد و نوش جان کرد: هویج آب پز + سینه مرغ آب پز+ سیب زمینی آب پز این سه رو با هم له میکینم و توی روغن زیتون یا کره حسابی تفت میدیم. موقع سرو میتونیم کمی ماست یا خامه بهش اضافه کنیم. اگه میخواید کمی نرم تر باشه میتونید از شیر خودتون هم بهش اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه .خودتونم میتونید امتحانش کنید.
بابک زندگیمه.خدایا سپاسگزارم که به من زندگی دوباره دادی.
امروز واسه بابک هویج پلو با گوشت چرخ کرده پختم خیلی دوست داشت و واسه ناهار و عصرونه ازش خورد. الان خیلی خوشحالم.احساس میکنم دنیا رو دادن واسه خودم..
بابک زندگیمه.خدایا سپاسگزارم که به من زندگی دوباره دادی.
2810