2777
2789
عنوان

بهش زنگ زدم گفت نه

217 بازدید | 23 پست

بهش زنگ زدم گریه کردم گفت همه چی تموم شده گفت فراموش کن با اینکه عزت نفسم آوردم پایین ولی حالم الان خوبه دیگه کامل باور کردم همه چی تموم شده دیگه با خودم کنار اومدم حالم خیلی بهتر شد امروزم واسه همیشه دیگه گزاشتمش کنار امیدوارم خوشبخت بشه و با کسی باشه که همه جوره معیارش هست از صمیم قلب خوشبخیش رو می‌خوام انشاالله منم خوشبخت میشم حتما قسمت نبوده دیگه میدونم بعدا پشیمون نمیشم که کاری نکردم و پیش دلم شرمنده نیستم به نظرتون بیشتر از یک ماه طول می‌کشه تا کامل از یادم بره؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه کسی وارد زندگیت بشه کم طول میکشه اما اگه تنها بمونی زیاد طول میکشه و البته به هیچ عنوان هم توصیه نمیکنم که کسی وارد زندگیت بشه تو این شرایط... کلی گفتم...

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

اون ادم هیچوقت از یادت نمیره ولی حسی ک بهش داشتی اکه بخوای میتونی فراموش کنی.. 

تقریبا ۴تا۶ ماه زمان میبره تا خود اصلیت بشی البته اگه بزاری خوووب سوکواری کنی و خودتو خالی کنی. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
همون، دیگه طرف میمونه تو ذهنش گاهی شاید یادآوری بشهاما احتمالا با گذشت زمان حسی نداشته باشه بهش یا.. ...

منم منظورم همینه البته الآنم تا حدودی دیگه حس ندارم ولی کامل می‌خوام مثل قبل شم خوشبین و شاد باشم

2810